Ez történik 10 év múlva a csillagjegyekkel

Mi vár 10 év múlva a csillagjegyekre? Könnyen lehet, valami ilyesmi. Kinek jót, kinek kevesebb örömet tartogat a jövő. Ezt a vicces horoszkópot ugyanakkor egyetlen pillanatig sem érdemes komolyan venni. Vagy talán mégis?

A Kos

Nos a Kos talán örülhet 10 év múlva, talán nem. Ő ugyanis az elkövetkező években házasságot köt. Ha már megtette, könnyen meglehet, el is válik addig, hogy aztán újra örök hűséget fogadhasson valaki másnak.

A Bika

A Bika a felelősségvállalás, a megbízhatóság szobra. Viszont gyűlöli az egyedüllétet. Ha párkapcsolata zátonyra fut, nem kockáztat, kiskutya mellett dönt. Szóval, ő bizonyosan beszerzi a kedvenc kutyusát.

Az Ikrek

Az Ikrek hihetetlenül kíváncsi természet. Előtte semmi sem maradhat titokban. A rejtvényeket is minden alkalommal megfejti, így talán meg sem lepő, ha titkos ügynökként találsz rá 10 év múlva. Vagy nem.

A Rák

A Rák a zenébe temetkezik az elkövetkező években. Az is bizonyos – meg ha rajta múlik –, minden koncerten ott csápol az első sorban. Végül is a kultúra remek szórakozás, nem mellesleg tutira lesz mindig valaki mellette.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!