Ezek a különleges szellemi képességeid a csillagjegyed alapján! Most te is megtudhatod!

Elgondolkodtál már valaha arról, hogy van-e valamilyen különleges szellemi képességed? Sokan közülünk rendelkeznek vele, bár gyakran nem tudják felismerni a jeleket vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják a szokatlan dolgokat, amelyeket tapasztalnak. A pszichikai képességeink gyakran a múlt személyes tapasztalatain, akár traumáin alapulnak.

Annak ellenére, hogy mindenki megtapasztal valamiféle megérzést élete során, úgy vélik, hogy szellemi képességeink és intuitív tulajdonságaink valójában a csillagjegyeink és személyiségjegyeink által meghatározottak. Olvass tovább és tudd meg, hogy melyek a tieid!

Kos

A Kosok úgy közelítik meg a pszichikai világot, ahogyan minden mást is az életben. Impulzívak, spontának és energikusak, akik gyakran küzdenek az érzelmeikkel. Ahhoz, hogy elhiggy valamit, látnod kell azt. Habár tűz jegy révén elég intuitívnek kellene lenniük, a Kosok nem a leg szellemibb jegyek. Hajlamos vagy logikusan gondolkodni, még akkor is, ha nagyon jó megérzéseid vannak más emberekkel kapcsolatban. Ha képes vagy rá, hogy a megérzéseidre hallgass, akkor rá fogsz jönni, hogy a legtöbbször az adja meg számodra a helyes utat.

Bika

A Bikák túl földhöz ragadtak ahhoz, hogy eléggé intuitívek tudjanak lenni. Bár jellemzően nagyon könyörületes jegy és jól ért az emberek nyelvén, mégsem a megérzései vezérlik. Ahogyan a Kos is, nagyon logikus ember vagy, aki nem igazán hisz a saját intuícióinak. Azonban nagyon jól érzed, hogy hol vannak a személyes határaid és azt, ha valaki ezeken át akar lépni. Ha valamivel vagy valakivel szemben kellemetlen érzéseid támadnak, akkor bízz az ösztöneidben, mert szinte mindig az helyes utat mutatják.

Ikrek

Az Ikrek nagyon beszédes emberek, akik hatodik érzékkel rendelkezvén tisztán képesek megérezni a körülöttük lévő energiákat. Talán az állatövi jegyek egyik legpompásabbika. Képes vagy látni azokat a dolgokat, amelyeket gyakorlatilag senki, még mielőtt valóban megtörténtek volna. Intuitív módon kapcsolódsz másokhoz és képes vagy nagyon gyorsan rájuk hangolódni, bolygódnak a Merkúrnak köszönhetően. Sok Ikrek tehetséges a Tarot kártyák olvasásában és az Ouija tábla használatában.

Rák

A Rák az egyik legpszichikusabb jegynek számít. Természetes összhangban vagy saját érzelmeiddel és képes vagy érzékelni mindent, ami körülötted van, hiszen nagy figyelmet szenelsz a környezetednek. A Hold által vezérelt Rákok nagyon maternális, nagyon érzelmes és érzékeny emberek, akik képesek másokkal kapcsolódni, legyen az jó vagy rossz. Nagyon jó hallgatóság, aki azonnal tudja, hogy a másik ember hogyan érzi magát, így mindig képes megtalálni a helyes szavakat az adott kérdésekben.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!