ASZTROLÓGIA

Ezek a különleges szellemi képességeid a csillagjegyed alapján! Most te is megtudhatod!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Oroszlán

Az Oroszlánok tűz jegyek, ami azt engedi sejttetni, hogy jó intuícióik vannak, amik gyakran szellemi képességként tűnhetnek fel. Mindez azonban attól függ, hogy mit kezd az Oroszlán ezzel az intuícióval. A legtöbben gyakran összpontosítotok magatokra, így ezen az úton elvész a szellemi képességetek. Másrészt, amikor szívügyekről van szó, akkor könnyen megérinthet téged ez a szellemi képesség. Azok, akiknek hold van a jegyében, nagyon csodálatos szerelmeket képesek megélni, hiszen pontosan tudják, hogy mire vágyik a másik és mitől érzi jól magát. Egyesek jó gondolatolvasók és képesek megmondani, hogy mi járhat mások fejében.

Szűz

A Szüzek jó szellemi képességekkel rendelkeznek, viszont ezt gyakran elnyomják magunkban az önbizalomhiányuk miatt. Fegyelmezett, szellemes és módszeres személy vagy és képes lennél megérezni, ha valami rossz esemény közeleg vagy valaki fájdalmas érzelmi helyzetbe keveredik, azonban ezt nem engeded a felszínre kerülni. Nagyon figyelsz a részletekre és ezáltal képes vagy kapcsolatba kerülni a környezeteddel, így világosabb képet kapva azokról a dolgokról, amiket mások talán nem is látnak.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei túlságosan praktikusak és kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy valami misztikus dologban higgyenek. Nagyon is el vagy foglalva a családdal és a barátokkal, így ne is igazán hiszel abban, hogy lenne valamilyen veleszületett szellemi képességed. Azonban kevesek közületek képesek arra, hogy betekintsenek mások fejébe, hogy megvizsgálják, vajon mi folyhat ott. Ezek a telepatikus képességek gyakran megmutatkoznak a Mérlegek társasági viselkedésében. Mélyebb és magasabb szinten is képesek kapcsolódnia többi emberhez, mint egyéb jegyek, ha erre valóban odafigyelnek. Emellett nagyon empatikusak az állatokkal.

Skorpió

A Skorpió olyan jegy, amely rendkívül erős intuícióval rendelkezik! Vízjegy lévén olyan természetes szellemi képességekkel rendelkezel, hogy téged minden titok és ismeretlen dolog vonz. A mély és sötét Skorpió tehetséges szellemidézésben, energiák áramoltatásában vagy szellemek érzékelésében. Képesek hosszú ideig meditálni és ezen idő alatt szellemi energiájukat növelni, képessé válva akár a jövőben is látni és olvasni az emberek gondolataiban.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

4 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!