Ezek a tulajdonságok nehezítik meg az egyes csillagjegyek hétköznapjait

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Minden csillagjegynek megvan az a jellegzetes és domináns tulajdonsága, amely sokszor hátráltatja a mindennapi boldogulás során. Magunkra ismerünk az alábbi jellemzésben?

Kos

Túlteng benne a versenyszellem, emiatt sokszor kerül konfliktusba a szeretteivel is. Gyakran türelmetlen, nehezen viseli a várakozást.

Bika

Nehezen beszél az érzéseiről, inkább távolságtartó viselkedéssel leplezi őket. Gyakran esik a halogatás csapdájába.

Ikrek

Néha gondja akad a koncentrálással és könnyen összazavarják a részletek. Nehezen tűri a monotonitást.

Rák

Szereti halmozni az élvezeteket, és sokszor a következményekkel nem törődve veti bele magát egy-egy ilyen kínálkozó lehetőségbe.

Oroszlán

Szereti másoknak kerekperec megmondani a véleményét, amivel sokszor, bár szándékán kívül, megbántja az illetőt. Ami a szívén, az a száján.

Szűz

Nagyon kritikus mind önmagával, mind másokkal, és bár sokszor építő jelleggel, mégis sok konfliktust szül a környezetében.

Mérleg

Hajlamos a halmozásra, sokszor ragadja el a hév, ha valamit „megkíván” a szeme. Megválni azonban talán még nehezebben tud a dolgaitól.

Skorpió

Sokáig őrizgeti a tüskét magában, nagyon nehéz kibékíteni. Sokszor áll bizalmatlanul másokhoz.

Nyilas

Nem bírja a köntörfalazást, ezért ahol csak tudja, kiugrasztja a nyuszit a bokorból. Ez persze sokszor torkollik konfliktusba.

Bak

Hajlamos túlhajtani magát, addig nem nyugszik, amíg el nem érte, amit kitűzött maga elé. Emiatt olykor elhanyagolja élete más területeit.

Vízöntő

Gyakran túlgondolja a dolgokat és mindenre választ akar találni. Nehezen lép túl a kudarcélményeken.

Halak

Könnyen elragadják az érzelmei, amelyek sokszor felülírják a racionális viselkedést. Néha túl gyorsan kitárulkozik másoknak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..