Ezekkel a csillagjegyekkel gazdag életre számíthatsz

Ezek a csillagjegyek anyagi bőséget teremtenek. Velük a szerelem mellett szinte biztosan gazdag életre is számíthatsz. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod.

A Bika a luxus szerelmese

A Bika a Vénusz bolygó szülötte, ezért is vágyik ösztönösen a szépségre, a bőségre, a luxusra és minden jóra az életében. Persze nemcsak vágyik a biztonságra, az anyagi stabilitásra, ő meg is teremti magának mindezt. Szorgalmasan, keményen dolgozik a jólét megszerzéséért, a pénzt ösztönösen nagyon jól kezeli. Mellette bizonyosan gazdag és bőséges életed lehet. Szereti a pénzt költeni, silány dolgokra ugyanakkor sosem adná ki.

A Skorpió ráérez a legjobb megoldásra

A Skorpió a Bikához hasonlóan kényelmes, nyugodt életre vágyik. Veleszületett képessége, hogy mindenkor ráérez a legjobb befektetésre, a legjobb lehetőségekre. Bámulatosak a radarjai, a megérzései, melyeket mindenkor használ is, és amelyekkel a legtitkosabb vágyait is képes valóra váltani. A zsigereiben érzi, hogyan teremtse meg magának a gazdag és bőséges életet.

Az Oroszlán imádja a fényűzést

Az Oroszlán nagyon lelkes és energikus csillagjegy, ezért az ő előadásai mindenkor nagyon hatásosak, amellyel elismerést és tiszteletet vív ki magának. Remek kapcsolatainak köszönhetően mindenkor megtalálja az anyagi jólét felé vezető kapukat. Nem véletlenül, hiszen nagyon sok energiát és pénzt fektet a minőségi társas kapcsolatokba, és persze a munkájába is. Mindenkor ügyel a tökéletes külsőre, és szívesen invitálja különleges vacsorákra az üzletfeleit.

A Rák áldozatot hoz a gazdagság oltárán

A Rák áldozatokat hoz a családjáért, a szeretteiért. Nagyon sokat tesz a számára igazán fontos emberekért, erős benne a vágy, hogy minden tőle telhetőt megadhasson nekik. Ő is céltudatos, és rendre meg is valósítja, amit igazán szeretne. A kemény és kitartó munka pedig meghozza a gyümölcsét. Ő nem az a herdáló, költekező típus, megnézi, mire költi a pénzét. Az anyagi biztonságot és bőséget nagyra értékeli, a pénzt is egészen ügyesen kezeli.

 


8 hozzászólás

 1. Avatar Ildikó Szakács szerint:

  Köszönöm.Ámen.❤❤

 2. Avatar Ildikó Szakács szerint:

  Köszönöm.Ámen.❤❤

 3. Avatar Tibor Móricz szerint:

  akkor nekem csak a veszteség jut

 4. Avatar Tibor Móricz szerint:

  akkor nekem csak a veszteség jut

 5. Köszönöm❤❤🍀🍀

 6. Köszönöm❤❤🍀🍀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!