Ezeknek a csillagjegyeknek új állást hoz a retrográd Merkúr

A bolygók retrográd mozgása idején inkább a múlt, mintsem a jövő foglalkoztatja a csillagjegyeket, ám kivételes módon a retrográd Merkúr, amely idén háromszor is hátráló mozgást végez – jelenleg is – ennek a 4 csillagjegynek a karrierjére kifejezetten pozitív hatással lehet.

1. Bika

A Bikának a kapcsolati hálója lesz segítségére, hogy új állást találjon a Merkúr retrográd idején (március 6-29., július 8-augusztus 1. és október 31-november 20. között) . Barát vagy előző kolléga segíthet az útja egyengetésében, ezért bátran merjen érdeklődni, segítséget kérni a környezetében.

2. Rák

A Rák talán most lépi meg, hogy nem alkalmazottként folytatja tovább, hanem végre belevág abba a vállalkozásba, amiről régóta álmodik. Az is lehet, hogy ezt egy új városban vagy akár másik országban teszi meg. Az állásváltoztatásban idén három alkalommal is támogatja őt a retrográd Merkúr, érdemes hát a tettek mezejére lépnie.

3. Nyilas

A Nyilas számára a retrográd Merkúr alkalmat kínál rá, hogy kiszálljon a mókuskerékből, és végre rátérjen a saját útjára, és kövesse az álmait. Nem érdemes tovább húznia, hogy olyan munkát végezzen, ami nem teszi boldoggá. Engedje el máris, és pályázza meg álmai melóját.

4. Bak

A Bak azzal tehet szert új lehetőségekre, ha aktívabban jelen van a közösségi médiában, és nem hanyagolja el az önmenedzselést. Akár új munkaadót, akár új klienseket szeretne találni, először neki kell tennie érte. Posztoljon minél gyakrabban, böngésszen a Facebookon, az Instán, mert remek lehetőségeket kínál számára az idei Merkúr retrográd.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!