Ezt a karmikus leckét kell megtanulnod a csillagjegyed szerint!

Minden okkal történik. Ezért nem véletlen, hogy hova születünk, kikkel ismerkedünk meg, milyen munkahelyi környezetbe kerülünk. Ha elolvasod a csillagjegyedre vonatkozó leírást, akkor megtudhatod, hogy az Univerzum szerint milyen karmikus leckét kell megtanulnod az életed során.

Kos: a természetesség leckéje

Lehet, hogy gyakran faragatlan vagy, de egy dologban nem vádolhatnak meg: mindig őszinte és nyitott vagy. Egyszerűen képtelen vagy elhallgatni a véleményedet, de próbáld meg természetesebb módon becsomagolni a mondanivalódat.

Bika: a hűség leckéje

Szereted az állandóságot, a nyugalmat, a biztonságot. Azonban jobban oda kell figyelned a lojalitás, a hűség fontosságára, mert csak erre építhetsz stabil párkapcsolatot, vagy karriert. Maradj hű az elveidhez, és küzdj céljaidért.

Ikrek: a szabadság leckéje

Ha fogva tart a rutin, a félelem, a megfelelési kényszer, akkor itt az ideje, hogy ennek véget vess. Koncentrálj a szabadságod visszaszerzésére, légy bátor, lépj ki a komfortzónádból, vedd a kezedbe a sorsodat, és azzal foglalkozz, ami boldogsággal tölt el.

Rák: a megbocsátás leckéje

Érzelmes vagy, akit megviselnek a konfliktusok, veszekedések. Ahhoz viszont, hogy lelkileg megerősödj, meg kell tanulnod megbocsátani. Rájössz arra, hogy a család fontosabb, mint a karrier, és a szeretet fontosabb és nagyobb erő, mint a nagyravágyás, vagy a pénz imádata.

Oroszlán: a bátorság leckéje

Ha nem szereted a jelenlegi életedet, akkor vegyél erőt magadon, légy bátor, és változtass. Harcolj azért a célért, amit el akarsz érni. Ha jól csinálod, és kitartó vagy, te lehetsz a legjobb. Kitartásoddal másoknak is erőt adsz.

Szűz: a felelősség leckéje

Ha nincs rendben az életed, úgy érzed, hogy minden szét van esve, akkor igyekezz felelősségteljesebb életet élni, mert ezáltal hamarabb és könnyebben rendbe jönnek a dolgaid. Tiszteld magad, az idődet, mert sokkal többet érsz, mint azt gondolnád.

Mérleg: a béke leckéje

Alapvetően békeszerető ember vagy, de azért nem árt, ha jobban odafigyelsz a belső, lelki békédre. Egy szakember segíthet helyreállítani a lelkedben található harmóniát. Légy diplomatikus, tisztességes, nyitott másokkal szemben, így békésebb életed lesz.

Skorpió: a szenvedély leckéje

Határozott, magabiztos ember vagy, aki képes kezébe venni az irányítást, és céltudatosan haladni előre azon az úton, amelyet kiválasztott. Amire viszont figyelj oda, hogy féken tartsd a lobbanékonyságodat, a szenvedélyességedet, mert ha ezt sikerül kivitelezned, nyugodtabb életed lesz.

Nyilas: az optimizmus leckéje

Ne ragaszkodj görcsösen az optimizmushoz, hanem szívből-lélekből éld át azt. A kaland, a kihívás csak akkor nyújt igazi élményt, ha azt érzed a lelkedben, hogy bárcsak most útnak indulhatnál. Ha valami nem tetszik, mondj nemet.

Bak: a felnőttség leckéje

Nem lehet az ember mindig gyerek, az évek múlásával mindenki felnő. Ha eléred a felnőtt életkort, akkor jelen lesz az életedben a komolyság, a türelem és az ambíció. Koncentrálj a sikerre.

Vízöntő: a tisztánlátás leckéje

Az egyik legfontosabb az életben a tisztánlátás, az eredeti gondolatok megfogalmazása, amely elűzi az unalmat, a szomorúságot, az aggodalmat. Ha sikerül minden helyzetet tisztán látnod, szabad ember leszel, aki a saját törvényei szerint élhet.

Halak: a szeretet leckéje

Sokszor a millió teendőid miatt megfeledkezel a szeretet fontosságáról. Nézz szét a természetben, és találd meg a szeretet, a törődés forrásait. A világon a szeretet a legerősebb energia, amely képes jobbá tenni bárki életét. Légy a szeretet nagykövete, és örülj az életnek!

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

4 hozzászólás

  1. Avatar Judit Ionescu szerint:

    Hálásan köszönöm!

  2. Hálásan köszönöm .További szép Napot

  3. Avatar szerint:

    Nagyon Szépen Köszönjük!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!