ASZTROLÓGIA

Ezt tartogatja a csillagjegyeknek a nyári napforduló

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A nyári napforduló napján, június 21-én veszi kezdetét a csillagászati nyár, és ezen a napon élvezhetjük a leghosszabb ideig a napfényes órákat és ilyenkor a legrövidebb az éjszaka. A Föld és a Nap ilyenkor kerül egymáshoz a legközelebb, aminek jelentőssége asztrológiai szempontból sem elhanyagolható.

Mivel a különböző bolygóállások nagyban kihatnak az életeseményeinkre, személyiségünkre és arra, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, jól jöhet, ha tudod, mire számíthatsz a nyári napfordulón. Az, hogy a Nap és a Föld ritkán látott közelségbe kerülnek egymással, igazán izgalmas energiákat mozgósíthat mindannyiunk számára. Fedezd fel, hogyan hat rád ez az egyáltalán nem mindennapi csillagállás és használd ki a kínálkozó lehetőségeket!

A KOS

Könnyen lehet, hogy a Kosokra valamilyen komolyabb családi nyomás nehezedik a nyár kezdetén. Egy rokon a megszokottnál is nagyobb figyelmet követelhet magának, de az is lehet, hogy egy váratlan otthoni bonyodalom teszi mozgalmasabbá a hétköznapokat. A legjobb, amit tehetsz, hogy nagyobb figyelmet fordítasz a hozzád közel állókra, és rájuk is gondolsz, mielőtt fejest ugranál nagyszabású terveid megvalósításába.

A BIKA

A Bikák számára felejthetetlen élményeket hozhat az idei nyár, ha utazásra adják a fejüket. Nem kizárt, hogy nagyszabású családi esemény zökkent ki a hétköznapok egyhangúságából, kellemes találkozásokkal tarkítva. Készülj fel arra, hogy számtalan kedves emlék tör utat magának – semmiképp se állj az útjukba, inkább hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a nosztalgia és éld át újra az egykori szívderítő örömöket!

AZ IKREK

Az Ikrek jegyűekben túltenghet a vágy egy kis kikapcsolódásra, hiszen az utóbbi időben leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy kibontakoztassák a tehetségüket és megvalósítsák az álmaikat. (Szerencsére a legtöbbjük bőségesen le is szüretelheti majd a munka gyümölcsét!) Előtted az egész nyár, hogy egy kis időre elszökj a kötelezettségek elől – de csakis azután, hogy mindent elrendeztél. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a félbehagyott dolgok végére, legalább olyan jól fogod érezni magad, mintha vakációznál!

A RÁK

Ha valakinek, akkor a Rák jegyűeknek boldog lesz az idei nyári napforduló! Tökéletes ez az időszak arra, hogy új terveket szövögess – és meg is valósítsd azokat. Ami még ennél is nagyobb örömmel tölthet el, az nem más, mint egy jól sikerült családi kiruccanás azokkal, akik igazán kedvesek a szívednek. Lazíts egy kicsit a gyeplőn, kapcsolódj ki és töltődj fel! Ennek az egyik legjobb módja, ha élvezed a természet közelségét és szélnek ereszted a nyomasztó gondolatokat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

3 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!