Ezt üzenik az emberiségnek az angyalok 2017 januárjára!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ezt üzenik az emberiségnek az angyalok 2017 januárjára!

Januárban Jofiel arkangyal arra figyelmeztet, hogy az egónk sok fejtörést fog okoz, ha nem vigyázunk. Úgy is nevezhetnénk, hogy 2017 januárja az egók harcáról fog szólni, amikor a legtöbb ember maszkot visel, így nem lehet tudni, hogy ki kicsoda valójából.

Olykor egy negatív légkör is érezhető lesz a levegőben, amit ha időben nem ismerünk fel, könnyen magával ragadhat. Jofiel arkangyal viszont arra hívja fel a figyelmet, hogy, minden negatív érzés csak illúzió, amelyet az egónk kreál.

Amit tehetünk, hogy a fény energiája, a szeretet, a bölcsesség fele fordítjuk szívünket. Erre ösztönöz Jofiel arkangyal is, hogy kövessük a természet törvényeit, lepjük meg a számunkra kedves embereket valamilyen kis, figyelmes ajándékkal, akár egy öleléssel. Ne felejtsük azt sem, hogy a remény mindig bennünk él, mivel másnap ismét felkel a nap és beragyogja az életünket.

Figyeljünk oda, hogy aszerint éljünk, ahogyan a szívünk és lelkünk diktálja, ne pedig az egónk szerint.

A hónap eleje

Január 11-ig egy negatív energia fog érződni. Egyszerűen nem találjuk otthon a helyünket, csak akkor nyugszunk meg valamelyest, ha kimegyünk a szabadba sétálni. Fohászkodjunk Mihály arkangyalhoz, aki megtisztítja lelkünket a sok negatív energiától, érzéstől.

Ezekben a napokban kerüljük a nyilvános helyeket, ahol az emberek negatív energiái átragadhatnak ránk, de ha mégis el kell mennünk ezekre a helyekre, akkor “vigyük” magunkkal Mihály arkangyalt. Azonban ennek a negatív légkörnek is van pozitív hozadéka, mégpedig arra ösztönöz, hogy erősek, kitartóak legyünk, mert a nehéz időket is tudni kell átvészelni.

A hónap közepe

Január 12–23. között olyan kérdések, gondolatok merülnek fel bennünk, amelyek arra késztetnek, hogy döntsük el azt, hogy szeretnénk-e folytatni a jelenlegi szakmánkat. Fontos, hogy az álmainknak teret adjunk.

A szeretet ereje mindig ott lesz a szívünkben, bízzunk képességeinkben, a tervünkben, mert minden esély meg van ahhoz, hogy sikerrel járjunk. Ebben a periódusban találkozhatunk egy olyan emberrel, aki szerelemre lobbanthatja a szívünket, de legyünk óvatosak, ne kapkodjuk el a dolgot.

A hónap vége

Január 24-től még inkább érezni fogjuk a változás szelét, ezért tegyünk azért, hogy életünk jobbra forduljon. Kövessük álmainkat, készítsünk terveket, és konkrétan lépjünk, tegyünk azért, hogy jobb legyen minden körülöttünk. Ha akadályba ütközünk, ne torpanjunk meg, hanem keressünk más lehetőségeket, vagy kérjünk segítséget, hogy bekövetkezhessen a várva várt változás.

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/” title_text=”Facebook Comment” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”2″ ]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.