Ezzel az egyszerű gyakorlattal könnyen felébresztheted a tisztánlátásod

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ha eddig azt gondoltad, hogy a tisztánlátáshoz rendkívüli képességekre van szükség, akkor most megmutatunk egy egyszerű gyakorlatot, mely segítségével te is érzékelheted majd a racionalitáson túli világot.

A tisztánlátás egy velünk született képesség, csak, van, akinek kevésbé működik, de tulajdonképpen mindenkiben megtalálható. Alkalmazhatjuk a világ, és önmagunk mélyebb megismerésére, kreativitásunk fejlesztésére, életünk irányítására, de akár gyógyításra is.

Az alábbi gyakorlatot hétköznapokon is alkalmazhatjuk konkrét helyzetekben.

1.Válasszunk ki 10-10 különböző színű kártyalapot. Pl. vágjunk ki 10 darab fekete színű lapot, és 10 darab piros színű kartont. Majd tegyük bele őket egy nem átlátszó borítékba.
2.Keverjük jól össze a kártyákat.
3.Tegyünk 10 másodpercig a borítékot a homlokunk, a harmadik szemünk közelébe, majd nyúljunk bele a borítékba, fogjunk meg egy kártyalapot, koncentráljunk, és próbáljuk meg kitalálni, hogy milyen színű lap van a kezünkben. Tegyük két különböző kupacba a lapokat: az egyikbe azokat, amelyeket eltaláltunk, a másikba pedig azokat, amelyeket nem sikerült eltalálni.
4. A végén számoljuk össze, hogy melyik találatunkból volt több.

Ha megpróbálunk a gyakorlat közben a lehető legmélyebben befele figyelni, akkor egy idő után sokkal több választ találunk kell. A lényeg, hogy hallgassunk a megérzéseinkre!

Minél tovább gyakoroljuk ezt a feladatot, annál jobban fog menni. Elképzelhetjük azt is, hogy a boríték átlátszó, és próbáljunk ráhangolódni annak a kártyának a színére, amit éppen a kezünkben tartunk. Felejtsünk el közben minden más gondolatot, és erősen hangolódjunk a színekre.

Egy idő után azt a változatot is kipróbálhatjuk, hogy 10 női, és 10 férfi arcképet ábrázoló kártyát teszünk bele a borítékba. Becsukott szemmel találjuk ki, hogy férfi, vagy női energia áramlik át a kártyán.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..