Fedezd fel milyen az árnyékéned!

Az árnyék éned egy hatalmas rejtett erő, melyet ha kihasználsz, nagyszerű eredményeket hozhat az életedbe. Ez egy olyan erő, amely a csillagporból származik, abból az anyagból, ami létrehozta a kozmoszt.

“Rémisztő gondolat, hogy az embernek árnyékénük is van, amely nemcsak gyengeségekből és a könnyekből áll, hanem egy pozitív dinamizmusból. Az egyén ritkán tud erről bármit is. ~ Carl Jung, “A tudattalan pszichológiájáról”

Ha a medvét választottad: “A szívem vezet”

Ha az első dolog, amit a képen meglátsz, a medve, akkor egy csata zajlik a szívedben.
A medve szimbolizálja a tudattalan, minden olyan erőt, amelyet soha nem tártak fel. Az árnyék éned sokkal erősebb, és olyan, mint egy erős medve, létrehozza a jövőjét. Amikor a libidó felébred, nagy mennyiségű energiával rendelkezel, ami valóban kreatív vagy pusztító lehet. Alig tudod ezeket az energiákat kezelni, és minél inkább megpróbálod összeolvasztani őket, annál intenzívebbek lesznek.
Te vagy a Természet olyan ereje, amelyet nem tudsz ellenőrizni, még te sem. Meg kell tanulnod, hogyan ellenőrizd magad. – ha az energia túlzott – és ami még fontosabb, megtanulod, hogyan nyugodj meg meditáción és szereteten keresztül. Miután elfogadod az érzelmeidet, képes vagy nagy dolgokra!

Ha a hegyet láttad meg először: “A gondolataim irányítanak”

Ha az első dolog, amit észrevettél a hegy, akkor bizonyos folyamatok munkálkodnak benned. Valójában egy alkímiai eljárás, amely mindig arra kötelez, hogy legyél éber, azonban ez időről-időre áldozatokkal jár.
A hegy szimbolizálja – az alkimisták számára – az Adeptek útját, amely keménységet és erőfeszítéseket igényel, hogy felemelkedjen a csúcsra. De a hegy teteje egy magányos hely, ahol csak egyvalami tartózkodhat kényelmesen. Mélyen a szívedben úgy gondolod, hogy csak te értheted meg magadat. De ez igaz? Talán még nem voltál eléggé kedves másokkal és magaddal. El kell fogadni, megnyitnia a szívét.
Valószínűleg először a karrieredet, majd a szociális és személyes életedet teszed rendbe. Napról apra egyre fáradtabbnak érezheted magadat. Nem kell így lennie. Az egyensúly fontos. Minden amire szükségünk van, a szeretet. Az alkimisták úgy vélik, hogy a bölcsek köve nem a hegy tetején, hanem a szívében van. Csodálatos lélek vagy, amelyet nem a teljesítménye miatt kell értékelni, hanem önmaga miatt! Az emberek látni fogják, milyen csodálatos vagy!

Ha a fákat láttad meg először: “A lelkem vezet”

Ha az első dolog, amit ezen a képen észre veszünk, az erdő és a fák, akkor az árnyékénünk sokkal inkább társadalmi szempontból orientált.
Az erdő fái mindig kommunikálnak egymással, oly sok módon, többet, mint amit megérthetünk. Gyökereik összekapcsolódnak egymás közvetítésével és fogadásával, tájékoztatják egymást az esőről és figyelmeztetik egymást az összes veszélyre. A fák beszélnek. Többet kell foglalkoznod a körülötted élőkkel. Földeld le magad rendszeresen.
Csakúgy, mint az erdőben lévő fák, mindannyian kapcsolatban állunk a természet anyával. Ha hozzáfordulunk, örömet és szeretetet kapunk. Már megsértettek a múltban, de ne hagyd, hogy ez befolyásoljon. Szerezz több barátot! Ideje, hogy kifejezd ezeket a hatalmas érzelmeket, amiket elrejtettél. Minél többet tapasztal, annál erősebb leszel!

Ha a holdat választottad: “Az álmaim vezetnek”

Ha az első dolog, amit észre vettél ebben a képben, a kicsi hold és a csillagok, akkor valószínűleg nem is tartozol ebbe a világba.
Csillogó erő vagy a Tündérek világában, csak úgy mint  a szellemek és az entitások, amelyek nem tartoznak a világunkba. Azon kevesek egyike vagy, akik szorosan csatlakoznak a világunk láthatatlan erőihez. Az álmaidba látogató tündérek és angyalok, állandóan tanácsokat adnak neked. Az álmok megteremtik a végzetet számodra. Próbáld meg leírni az álmaidat. Ez segít felszabadítani magadat.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!