Gábriel arkangyal üzenete mára: Elhatározás, hogy minden feladatot elvégezz

Gábriel arkangyal azért hozta el neked ezt a kártyát, hogy alkotásra ösztönözzön.

Művészi képességeid és gondoskodó ösztöneid lehetővé teszik számodra, hogy gyönyörű műveket alkoss. Tekintsd úgy, hogy ez a kártya képviseli az Anyatermészetet, a kreativitás Császárnőjét. Terveid virágoznak és haladnak, amíg figyelmet szentelsz nekik, és szeretettel vagy irántuk. Ha figyelmed most családi ügyekre összpontosítod, például kapcsolatokra, gyermekekre vagy terhességre, biztos lehetsz a boldog végkifejletben. Karriereddel kapcsolatos törekvéseid szintén sikeresek lesznek. Érdeklődésedet a szépség, a luxus és a találékony elfoglaltságok iránt most jutalom koronázza. A fizikai és érzelmi jóléttel kapcsolatos aggodalmak szertefoszlanak. Bár a képességed, hogy másokról gondoskodj, csodálatos, ne felejts el magaddal is törődni!

A kártya további jelentései: Ideje előre lépni. Jólét. Növénytermesztéssel és kertészkedéssel kapcsolatos ajándék. Anyaság. Elhatározás, hogy minden feladatot elvégezz.

Gábriel a kreatív művészetekben tevékenykedők patrónus angyala. Legyen szó zenei, költészeti, vagy más egyéb művészi tevékenységről, ez az arkangyal segíthet új magaslatokba emelni a munkád. Gábriel arról is ismert, hogy szeretetteljes és segítőkész motiváló erő, mikor elakad egy projekt, valamint hogy Isten nevében közvetít üzeneteket, például terhesség bejelentését. Hívd Gábriel arkangyalt, ha bármilyen projekt megszületésén munkálkodsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..