Hétfői horoszkóp, Január 13., Nagyon jónak ígérkezik számodra a mai nap

Kos

Nagyon jónak ígérkezik számodra a mai nap. Adj magadnak annyi időt, hogy nyugodtan végiggondolhasd a jövőre vonatkozó terveidet. A munkahelyeden kedvező változás várható. Tegyél meg mindent a kínálkozó lehetőségek kihasználására, és ne szalassz el egyetlen apró lehetőséget sem, mert később bánni fogod.

Bika

Néha úgy érzed, hogy legyőzhetetlen vagy, de kénytelen leszel szembenézni azzal a valós ténnyel, hogy ez nem így van. A mai napon olyan támadásokra számíthatsz, amik fájdalmasan és kijózanítóan érintenek. Változz, légy tudatosabb. Befektetett energia nélkül nincs eredmény. Az elhatározásaidat kövessék a tetteid.

Ikrek

Tőled szokatlanul, ma befelé fordulsz. Csalódott vagy, mert megrendült a bizalmad valakiben, akinek hosszú ideig meghatározó szerepe volt az életedben. Ez a tény szomorúvá tesz, de önvizsgálatra is késztet. Nagy változások vannak készülőben, ami néhány dolognak a lezárását jelenti, de lehetőségét is az új kezdeteknek.

Rák

Ne pocsékold az idődet és energiádat méltatlan kapcsolatokra. Egy elveszettnek hitt szerelem most újra fellángolhat, ha sikerül a régi sérelmeket megfelelően tisztázni. Lehet, hogy olyan sorsfordító változásokkal kell megbékülnöd, melyeket nem befolyásolhatsz. Engedd, hogy a lejárt dolgok eltávozzanak az életedből.

Oroszlán

A váratlan találkozások és fordulatok napja ez. Ideje elindulni egy szabadabb, teljesebb élet felé. Új távlatokat nyitó feladatokra bukkanhatsz. Minél keményebben dolgozol, annál eredményesebb leszel a hivatásodban és egyéb tevékenységeidben is. A karriered, érzelmi életed felfelé ível, terveidet önfegyelemmel hajtsd végre.

Szűz

Az elmúlt napok negatív eseményei megviseltek. Ma találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönösen mély benyomást tesztek egymásra. A páncélod alatt érzékeny a szíved. Komolyan veszed a kapcsolataidat, és bár megvan a zsánered, most mégis olyan partnert választanál, aki ugyan nem tökéletes, de hiteles és elérhető.

Mérleg

Ma sokkal könnyebben megy a beszéd azokkal a kollégákkal, akikkel eddig nem találtad a közös hangot. Amennyiben továbbra is megtartod a jó viszonyt, még akár a karriered előmozdításában is segítségedre lehetnek. Közeli kapcsolatba kerülsz más kultúrájú vagy életszemléletű emberekkel is, egy jó társaságban.

Skorpió

Új szerelmeddel legalizálhatjátok a kapcsolatotokat, sőt az összeköltözés sem elképzelhetetlen. Ennek ellenére a magánéleted még mindig tisztázatlan. Nem biztos, hogy egyértelműen lezártad a múltat. Ezzel bizony még lenne tennivalód. Régi párod csalódott. Hiába reménykedett a közös jövőben, mégis elhagytad.

Nyilas

Stabilitást élsz meg a munkád kapcsán, sikeres vagy, és elismernek. Most minden idegszáladdal az anyagi javaidra koncentrálsz. Sok változás és változtatás előtt állsz, amelyekhez még több pénzre lenne szükséged. Minden egyes lehetőséget megragadnál, amiről úgy gondolod, hogy javíthat az egzisztenciális helyzeteden.

Bak

Új fejleményekre számíthatsz a mai napon, ami elsőre nem biztos, hogy jól hangzik, viszont ha több szempontból is megvizsgálod, akkor észreveszed az előnyeit. Előfordulhatnak olyan pillanatok, amikor úgy érzed, kicsúszik kezedből az irányítás. A hamis illúziók lerombolása másféle perspektívát nyit meg előtted.

Vízöntő

Rendeződhet az életed, ha felhagysz az önsajnálattal, és kezedbe veszed az irányítást. A magad és mások irányába tanúsított nagylelkűség lehet most a kulcskérdés, és a megoldandó feladat. Méltányosan bánj a szeretteiddel, ha azt akarod, hogy veled is hasonlóképpen viselkedjenek. Kerüld el a felesleges túlzásokat.

Halak

Lassan kezdted már elhinni, hogy valami elindult a pozitív végkifejlet felé. De olyan híreket hallasz, melyek megdöbbentenek és elbizonytalanítanak. Hosszan elgondolkodsz azon, hogy talán nem is ezek a várható változások meglepőek számodra, sokkal inkább az, hogy milyen mélyen érintenek téged ezek a dolgok.

29 thoughts on “Hétfői horoszkóp, Január 13., Nagyon jónak ígérkezik számodra a mai nap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..