Kos

Légy óvatos, mert rosszat terjesztenek rólad a hátad mögött. Mások számára megdöbbentő az a szabadság, amivel alakítod az életedet, de ez ne tartson vissza attól, hogy mindig önmagad légy. Az emberek különböző erkölcsi mércével mérnek, ez is csak azt mutatja, hogy sokféle igazság létezik. Ezek közül egy a tiéd.

Bika

Alapvetően jól érzed magad, annak ellenére, hogy a dolgok időnként furcsán alakulnak körülötted. Érdemes a fontos megbeszéléseidet egy későbbi időpontra időzíteni, mert ma nem valószínű, hogy tele leszel kreatív energiákkal. Így nem biztos, hogy ez a nap alkalmas arra, hogy a lényeges elképzeléseidet megvalósítsd.

Ikrek

Ma külön öröm számodra, hogy a környezeted teljes mértékben tolerálja kedvteléseidet. A szerelemben a hódítás időszaka következik, úgy tűnik, többen is megpróbálnak a kedvedben járni. Azt viszont, hogy mit is szeretnél igazán, és mivel tehetnének boldogabbá, nehezen tudják kitalálni, ha nem segítesz nekik.

Rák

Elképzelhető, hogy életed bizonyos területein nagyobb felelősséget kell vállalnod a mai napon. Csak azt kapod, amit érdemelsz. Ha szorgalmasan dolgoztál eddig, akkor hamarosan elkezdheted szüretelni a munkád gyümölcsét.

Oroszlán

Lehet, hogy egy régi szerelmedről ábrándozol a mai napon, vagy egy kezdődő kapcsolat ébreszt benned romantikus vágyakat. A lényeg az, hogy most nem a hétköznapi, gyakorlati dolgok kötik le a figyelmedet, ezért eléggé szétszórt vagy.

Szűz

Ma különösen fontos lesz, hogy megoszthasd másokkal az élményeidet, hogy jókat beszélgess. Most sok új dolgot tanulhatsz. Ideális ez a nap arra, hogy elkezdj valamilyen tanfolyamot, iskolát, amivel már korábban is kacérkodtál.

Mérleg

Délelőtt lesz alkalmad lazítani egy kicsit, később viszont kénytelen leszel a maximumra kapcsolni, mert rengeteg munka vár. Az viszont vigasztalhat, hogy nem vész kárba a befektetett energia, mert sokan elismerik a képességeidet.

Skorpió

Ez a nap izgalmas élményeket, új életkörülményeket ígér. Ez lehet költözés, érdekesebb munka, ami miatt most felpörgetett fordulatszámon élsz. Akkor vagy a legjobb formában, ha az élet valamilyen kihívás vagy egy új feladat elé állít.

Nyilas

Most nagyobb kitartással és önfegyelemmel rendelkezel mint általában, így könnyebben rászokhatsz egy rendszeresebb és egészségesebb életvitelre. Érdemes lenne elkezdened sportolni valamit, ha eddig nem tetted volna meg.

Bak

Szakmai hozzáértésed meggyőzte a környezetedet, de leginkább a feletteseidet. Elismerik végre, hogy többre is hivatott vagy, mint azok a feladatok, amiket jelenleg végzel. Az történik veled, amire szükséged van a fejlődésedhez. Te hívod elő az adott eseményeket. Ezért légy optimista még a nehéz helyzetekben is.

Vízöntő

Ma nyíltan fel kell vállalnod a konfliktusokat, és megoldást kell találni rájuk. Szerencsére ebben támogatnak a barátaid, és segítségedre lesz a gyors észjárásod is. Fontos azonban, hogy mindvégig megőrizd a higgadtságodat.

Halak

A szerelemben kedvező hatások várhatók. Kezded elhinni, hogy valami elindult a pozitív végkifejlet felé. Másokkal jót tenni csodás érzés, ennek megtapasztalására rengeteg alkalmad lesz. Ez a nap kedvezhet a könnyű kalandoknak, de neked most mégis inkább a hűséges, szerető társ szerepe tetszene leginkább.