Hétfői Horoszkóp “Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik…”

Napi horoszkóp Kos

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre. Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket? Semmi értelme egy olyan embernek segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek nekik. Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatja az energiáit. Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

Napi horoszkóp Bika

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára. A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel. Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje.

Napi horoszkóp Ikrek

Követni a trendeket, “átlagosnak” lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker! Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit. Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait. Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

Napi horoszkóp Rák

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez. Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre. Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet. Már nem tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az ölébe hullani, ragadja meg a lehetőséget és kezdeményezzen. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni.

Napi horoszkóp Szűz

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben. Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani. Frissítse fel az idegen nyelvtudását, mert meglehet, hogy hamarosan szüksége lesz majd rá. Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

Napi horoszkóp Mérleg

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat. Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

Napi horoszkóp Skorpió

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is. Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára. Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje. Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Napi horoszkóp Nyilas

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is. A csillagok nagyon erős pozitív hatás gyakorolnak önre ebben a periódusban, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulata. Ennek köszönhetően könnyen boldogul a kisebb problémákkal és újra élvezheti a harmónia beköszöntét a párkapcsolatában. Ha túlságosan fáradt ahhoz, hogy felvegye a versenyt a riválisával, akkor hagyja rá a dolgot, mert ő is elég hamarosan elfárad majd. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre

Napi horoszkóp Bak

Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket. Lett volna más módja is egy fontos probléma megoldásának, amit vagy nem vett észre, vagy nem jutott akkor éppen az eszébe az adott körülmények között. Szerencsére nincs semmi veszve, mert egy ésszerű beszélgetéssel megoldhatja a problémát. Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli. Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

Napi horoszkóp Vízöntő

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog. Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó. Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét. A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező.

Napi horoszkóp Halak

Mivel folyamatosan arra kényszerül, hogy megvédje magát a különböző élethelyzetekben, ezért ha belegondol ön sem állíthatja magáról, hogy olyan ártatlan, mint a ma született bárány. Először, mindig vegye számba a saját “bűneit”, vonja le a konzekvenciákat, mielőtt másokról alkotna véleményt, vagy vitát folytatna velük. Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása. Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát. Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

14 hozzászólás

 1. Köszönöm szépen

 2. Avatar Józsefné Plack szerint:

  Köszönöm szépen! Ámen.

 3. Avatar Józsefné Plack szerint:

  Köszönöm szépen! Ámen. Áldás.

 4. Avatar Gné Zombor Éva szerint:

  kÖSZÖNÖM, MEGPRÓBÁLOM! 🙂 <3

 5. Avatar Judit Ionescu szerint:

  Hálásan köszönöm!

 6. Avatar Józsefné Torma szerint:

  Köszönöm! Ámen!

 7. Avatar Józsefné Torma szerint:

  Köszönöm! Ámen!

 8. Avatar Józsefné Torma szerint:

  Köszönöm! Ámen!

 9. Avatar Józsefné Torma szerint:

  Köszönöm! Ámen!

 10. Avatar Marika Horváth szerint:

  Köszönöm,! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!