Hétfői nap angyali üzenete neked: Feleslegesen aggódtál

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll.

Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen. Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. Az angyalok veled vannak – és minden rendben van.

257 thoughts on “Hétfői nap angyali üzenete neked: Feleslegesen aggódtál

  1. AvatarAngyalka

    Kérlek angyalok vegyétek le rólam az aggodalmaskodást! Köszönöm nektek hogy velem vagytok. Gyógyító angyalok gyógyítsátok meg a családomat a sok fájdalomtól. Hálás vagyok érte.❤😇

    Reply
  2. AvatarPannika Gasparne

    Nagyon szépen köszönöm…èn ere is számítottam..mert minden nap kérem az angyalokat. Az én teremtőmet…hogy segítsen!!!!! Köszönöm nekik ámen!!!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..