Heti angyalhoroszkóp 2017. június 15. – 22.

Kedves Kos!

Itt az ideje egy kis áttekintésnek. Jeremiel arkangyal segít ránézned az eddig eltelt időszakodra, az évedre, az évtizededre, az életedre. Csak rajtad múlik, hogy milyen nagy intervallumra akarsz ránézni, a lényeg, hogy merd megvizsgálni az eseményeket, és merd levonni a következtetéseket. Jeremiel arkangyal abban támogat, hogy kellő bölcsességgel és kellő megbocsátással végezd ezt a visszatekintést.

Kedves Bika!

Mindegy, hogy mitől búcsúzol a héten, Azrael arkangyal segíteni fog neked, hogy el tudd engedni azt a személyt, helyzetet, tárgyat vagy lehetőséget. Azrael arkangyal szeretetteli, vigasztaló fényével beburkol, és máris meglátod ebben a helyzetben a fejlődés lehetőségét. A lelked mélyén te is tudod, hogy most egy nehéz helyzetnek a végére teszel pontot, és nincs értelme a múltba kapaszkodnod.

Kedves Ikrek!

Metatron arkangyal nyakon önt a héten egy nagy adag energiával, vitalitással és tettvággyal. Ne lepődj meg, ha az ismerőseid szerint most vibrálóbb és energikusabb vagy a szokottnál, ez is Metatron arkangyal műve. Ha plusz energiára van szükséged, éppúgy fordulhatsz Metatron arkangyalhoz, mint akkor, ha egy társaságba szeretnél beilleszkedni, vagy akkor, ha jobban szeretnél koncentrálni bizonyos helyzetekben.

Kedves Rák!

Jophiel arkangyal a héten arra tanítja a Rákokat, hogy türelemmel táplálják álmaik megvalósulását. Jophiel arkangyal segít lerövidíteni az időt, ami a kívánságod kimondása és a megvalósulása között telik el. De ehhez arra is szüksége lesz, hogy te megőrizd a hitedet, és észben tartsd: gondolataid teremtő erővel rendelkeznek, minden gondolatod elkezdi megteremteni azt a világot, amiről szól.

Kedves Oroszlán!

Rafael arkangyal segít meggyógyulnod mindenféle betegségből. Mindegy, hogy mi mik a fizikai tüneteid, Rafael arkangyal a segítségedre siet, ha kéred. Nemcsak a tüneteket, de az okokat is meggyógyíthatod Rafael arkangyal segítségével. Ő az az angyal is, aki ezen a héten elvezet téged a számodra legmegfelelőbb gyógyítókhoz és segítőkhöz is.

Kedves Szűz!

Uriel arkangyal aranyszínű fénysugárral világítja meg az elmédet. Olyan ez, mint egy csodálatos zseblámpa, amelynek fényénél minden gondolat életre kel és kreatívvá válik. Uriel arkangyal kreativitást fokozó jelenlétét egész héten érezheted, hiszen most olyan ügyeket sikerül megoldanod, amelyeket néhány hete vagy néhány napja még megoldhatatlannak hittél.

Kedves Mérleg!

Gábriel arkangyal azért érkezik melléd ezen a héten, hogy segítsen az ügyes bajos dolgaid elintézésében. Gábriel arkangyal most segít abban, hogy jobban kommunikálj akár szóban, akár írásban. Az ő segítségével tökéletes beadványokat fogalmazol, és gyors telefonokkal mindent el tudsz intézni. Bármit is kell tenned, most kérd hozzá Gábriel arkangyal áldását!

Kedves Skorpió!

Egy kicsit talán túl maradi vagy bizonyos dolgokban. Sandalphon arkangyal most segít neked észrevenni az új lehetőséget, és segít abban is, hogy megtapasztald: nincsenek elkallódott kérések. Sandalphon arkangyal felel azért, hogy minden ima Isten színe elé jusson, és azért is, hogy a válaszokat megkapjuk. A héten több régi imádra kapsz választ Sandalphon arkangyaltól.

Kedves Nyilas!

Most nem kell felforgatnod a világot, nem kell megváltoztatnod semmit, egyszerűen csak hagynod kéne, hogy minden és mindenki olyan legyen, amilyen. Ez az állandó gondolkodhatnékoddal nem is egyszerű feladat. Tudja ezt jól Raguel arkangyal, aki abban segít neked, hogy meglásd a világban uralkodó isteni rendet. Ez a szeretetteli angyal segít felismerni a helyzetek valódi okait és azt a hasznot ami valójában minden szituációban ott van.

Kedves Bak!

Chamuel arkangyal segít neked megtalálnod azt, amit keresel. Akkor is igaz ez, ha önmagadat, a belső békédet keresed. Mindegy, hogy milyen hullámok akarnak összecsapni a fejed felett, Chamuel arkangyal elvezet téged a belső békéd mély csendjébe, abba az erőközéppontba, ahonnan minden ügy könnyedén megoldható.

Kedves Vízöntő!

Raziel arkangyal arra emlékeztet téged a héten hogy rengeteg csoda van körülötted. A legnagyobb csoda mégis benned van, a heted legnagyobb csodája a saját teremtőerőd lesz, amely segít neked megteremteni a lehető legszebb és legjobb pillanatokat. Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged a jól-léted megteremtéséhez, bátran hívd segítségül Raziel arkangyalt.

Kedves Halak!

Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy felismerd másokban önmagadat. Ha meglátod, hogy a környezetedet ugyanazok a reakciók mozgatják, mint téged, akkor sokkal együttérzőbb és kedvesebb leszel. Ez a kedves segítőkészség pedig segít abban, hogy elérd a célodat olyasvalakinél is, akivel máskor csak összetűzésekbe keverednél.

Forrás: Nők Lapja Café http://www.nlcafe.hu/angyalhoroszkop/


1 Response

  1. Avatar Marika Horvát szerint:

    Köszönöm ,,,,!!!! Áldás,,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

X
error: Content is protected !!