Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében ahhoz, hogy sikerre vidd a dolgaidat, együtt kell működnöd a környezeteddel. Az első napokban támogatnod kell valakit, akár úgy is, hogy néhány saját ügyet hátrébb sorolsz, de azután mindezt duplán kapod vissza és hamar érezni fogod, mekkora erő van a csapatmunkában. Ezekben a napokban egy kockázatosabb döntés mellé szükséged lehet egy kis extra bátorságra is.

A hét második felében csökken a stressz körülötted és benned is, ami élvezetesebbé és könnyedebbé teszi a mindennapokat. Ezekben a napokban valaki kifejezheti az irántad való ragaszkodását, ami először pozitívan hat az önbizalmadra, de hosszabb távon az is előfordulhat, hogy mindez valamiért terhessé válik számodra.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében az agyad élénken működik, a gondolataid egyik ötletről a másikra ugrálnak és ez megnehezítheti azt, hogy valamiben kellőképpen el tudj mélyedni. Próbálj lelassulni és ne akarj mindennel egyszerre foglalkozni. Állíts fel egy sorrendet és hordj magadnál egy jegyzettömböt, amelyekbe az új gondolatokat feljegyzed.

A hét második felében egy régi problémára találsz megoldást, de ahhoz, hogy meg is valósítsd az elképzelést, kitartó munkára és talán a meglévőnél több időre lenne szükséged. Lehet, hogy ezúttal nem egyedül, hanem egy csapat segítségével kellene belevágnod ebbe a feladatba. A hét végén erős vonzalom alakulhat ki közötted és egy ismeretlen között, de a folytatás több okból is kétséges lehet.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében az életed meghatározó eleme lehet a kreativitás és a művészetekhez való közeledés. Légy nyitott ezekben a napokban, mert jó esélye van most annak, hogy valahonnan egy olyan inspiráció löketet kapsz az életedhez, amely tovább lendít téged egy jó ideje beállt holtpontról, amely frusztrációt okozott benned.

A hét második felében a magánéleted kap hangsúlyosabb szerepet a napjaidban. Ezek a napok alkalmasak lesznek arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat valakivel, de arra is, hogy új, ígéretes ismeretségeket szerezz, de ehhez most szükséged lehet egy barát közbenjárására is. A hét végének programjában pedig kiemelkedő szerepet játszik majd egy különleges tárgy.

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele magabiztos fellépést követel tőled, különösen akkor, amikor valaki egy magánéleti, vagy munkával kapcsolatos pozíciód gyengítésére tesz kísérletet. Mindezt ne védekezésként fogd fel, használd inkább az alkalmat arra, hogy demonstráld az illető és a környezeted számra, hogy ezen a ponton nem érdemes veled huzakodni.

A hét második felében törekedned kell a világos üzenetek közvetítésére, mivel nagy lesz az esélye annak, hogy egy fél információ, vagy félreértés következtében kellemetlenségeid támadnak és neked magyarázkodnod kell. Ezekben a napokban igyekezz minden tevékenységedet dokumentálni, mivel ez később nagyon fontos lehet. A hét végén megnövekedett szenvedéllyel kell számolnod a magánéletedben.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..