Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében agyad sokkal nagyobb fordulatszámon pörög majd, mint a szokásos, amely azt eredményezheti, hogy a gondolataid ide-oda cikáznak majd az egyes témakörök között. Próbáld lelassítani magad körül ezeket az ugrásokat és igyekezz mindennel elegendő időt tölteni, különben azt veszed észre, hogy tele vagy félkész projektekkel, melyek talán sohasem valósulnak meg teljes egészében.

A hét második felében egy magánéleti problémával kell foglalkoznod, amely lehet egy saját ügy, de lehet valaki más gondja is. Itt ezúttal csakis a józan eszedre támaszkodhatsz, mivel az ösztöneid valószínűleg tévútra visznek. A megoldáshoz most valószínűleg egy racionális döntés visz majd közelebb.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a szenvedély hajt előre és bármibe is fogsz bele komoly haladást érhetsz majd el benne. Ezekben a napokban ráadásul még egy versenyhelyzet is kialakulhat, melynek során bizonyítanod kell, hogy nem véletlenül foglalod el azt a pozíciót, amelyben vagy. Mindehhez pedig szükséged lehet egy kis kreativitásra és egy kis kockázatvállalásra is.

A hét második felében olyan hírt, vagy információt kaphatsz, amely arra késztet, hogy egy kicsit elgondolkodj a világ dolgairól. Ezekben a napokban többet fordulsz majd magadba, hogy meditálj és átgondold, mi az, ami igazán fontos az életedben. A hét végén egy csábító ajánlat könnyen levehet majd a lábadról.

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztosan és bátran kell fellépned egy ügyben a siker érdekében, ami remek alkalom lehet arra is, hogy nagyobb népszerűséget szerezz a közvetlen környezetedben. Mindez emellett még arra is alkalmat teremthet, hogy valakivel szorosabbra fűzd a viszonyod, de az is előfordulhat, hogy egy új, izgalmas ismeretség fűszerezi meg ezeket a napokat.

A hét második felében egy változás hozhat izgalmat az életedbe, de ez a változás nem hoz káoszt, vagy feszültséget, inkább lesz megnyugtató és kellemes. Ezekben a napokban a lelkierőd egy magasabb fokon működik, így ha egy rossz szokásodtól szabadulnál, vagy bevezetnél egy új, kedvező rutint az életedbe, most érdemes belevágnod.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a csillagok nagy energiával támogatnak abban, hogy elérd a céljaidat, de mindehhez kitartásra és intenzív munkára is szükséged lesz. Ezekben a napokban ugyanakkor egy döntés vízválasztó lehet az életedben, de ezt a döntést nem te, hanem valószínűleg valaki más hozza meg majd rólad.

A hét második felében egy elvarratlan szál okozhat benned szorongást, de mindez egy csapásra megszűnhet, amikor egy váratlan esemény, vagy hír könnyű megoldást kínál, vagy pedig okafogyottá tesz mindet. Hiába, az élethez néha kell a szerencse is. Ezekben a napokban óvakodj a túlköltekezéstől.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..