Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy valakivel fennálló fagyos, vagy kimért viszonyod átalakulhat szívélyesebbé, vagy akár még egy szorosabb barátsággá is. A jeget pedig az őszinte gondolat törheti meg, amely egy hirtelen ötlettől vezérelve a te szádat hagyja el majd. Ezekben a napokban viszont fokozottan kellene ügyelned a pénzügyeidre, mivel kísértések sorozata követ majd utadon.

A hét második felében az emlékek játszanak majd fontos szerepet a napjaidban, különösen akkor, ha egy váratlan találkozás, vagy esemény során olyan dolgok is felidézésre kerülnek, melyeket már mélyen eltemettél magadban. Ezek az emlékek ráadásul jól jönnek akkor is, amikor egy kísértéstől vezérelve olyan hibát készülsz elkövetni, ami már egyszer okozott problémát az életedben.

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele az önálló munkának kedvez nálad, melyet szenvedélyesen és nagy energiával végzel, különösen akkor, ha a téma ráadásul még érdekel is. Könnyen előfordulhat az is, hogy most egy váratlan versenyhelyzet olyan teljesítmény leadására is sarkall téged, amelyről azt sem tudtad, hogy képes vagy rá. Legyen bárhogy, ezek a napok a győzelemről és a sikerről szólnak majd számodra.

A hét második felében egy inspiráció, vagy javaslat hatására egy olyan területen is elkezdhetsz tevékenykedni, amely eddig szinte tabu volt számodra és azt gondoltad, neked ott nem teremhet babér. Most viszont kiderülhet, hogy nincs olyan számodra, hogy lehetetlen.

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele számodra az érzelmekről szólhat és legyen az bármi, most sokkal intenzívebben tudod megélni, mint máskor. Ez azonban nem kizárólag pozitív dolgot jelenthet, mivel egy benned keletkező harag, vagy fellobbanó gyűlölet most olyan cselekvésre sarkallhat, amelyet normál körülmények között nem tennél. Ezekben a napokban fokozottan szükséged lesz hát az önkontrollra is.

A hét második felében egy izgalmas és ösztönző eseményen vehetsz rész, de az is lehet, hogy egy találkozás inspirál most arra, hogy valami új dologba fogj. Mindehhez viszont segítségül kell hívnod a megérzésedet, mivel, mint minden, ez is egy döntéssel kezdődik és nagyon nem lesz mindegy, melyik úton indulsz el az új irányba.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében úgy lehetsz sikeres a dolgaidban, hogy közben a környezeted is érzi ennek pozitív hatásait, ami nagyobb népszerűséget és pozitív hozzáállást eredményez majd. Mindez most remek alkalmat teremt arra, hogy legyőzz egy eddig fennálló akadályt az életedben, vagy megszerezd valakinek a támogatását. Készülj fel arra is, hogy a magánéleted ezekben a napokban különösen szenvedélyessé válik

A hét második felében valaki a támogatásodat kéri egy kapcsolati kérdésben, vagy egy fontos döntés előtt kéri ki a tanácsodat. Igyekezz neki segíteni, de közben ügyelj arra is, hogy a döntést ne te hozd meg helyette, mert annak felelősségét neki kell egyedül viselnie majd.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..