Heti horoszkóp [November 18.-24.]

Kos

Több téma fog változni az életedben egy héten belül. Kedden bolygód, a Mars végre átlép a Skorpióba, amitől magabiztosabbnak fogod érezni magad. Azonban a kiadásaidra ügyelned kell. A józanság csökkentheti a költségeidet. Szerdán Merkúr elindul előre, ami javítja a kommunikációt. Nem lesz tökéletes, de javulni fog. Pénteken a Nap átlép a Nyilasba, ami feldob, fellelkesít téged. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: szombaton párkapcsolati feszültségek, vasárnap jövőddel kapcsolatos tervek látszanak.
Kos jellemzése, horoszkópjai

Bika

Nem lehet előre tudni, hogy pontosan milyen hatással lesz rád és a párkapcsolatodra az, hogy a Mars kedden jegyet vált. Ez vagy szerelmet, vagy konfliktust hoz. Vagy vonzó, vagy idegesítő emberrel való találkozást „ígér”. Kedvező égi hír, hogy Merkúr, a kommunikáció bolygója szerdán befejezi 3 hete tartó hátrálását, és végre elindul előre. Ettől gördülékenyebben tudod kifejezni magad. Hétvégén vigyázz az egészségedre és a párkapcsolatodra egyaránt! Utóbbiban tartózkodnod kell a heves reakcióktól.
Bika jellemzése, horoszkópjai

Ikrek

Ezen a héten 4 nagy égi esemény lesz. Amiből 2 érint téged. Szerdán bolygód, a Merkúr 3 heti hátráló mozgás után végre elindul előre. Ettől könnyebbnek fogod érezni magad. Fellélegezhetsz, és véget vethetsz az egy-helyben toporgásnak. A másik nagyszerű hír számodra, hogy pénteken a Nap belép a Nyilasba, ami izgalmas ismeretséget hoz neked 1 hónapon belül. Hétvégén a Vénusz- Jupiter együttállás szerencsés találkozást szimbolizál. Hogy mitől szerencsés és mennyire, az a nyitottságodtól is függ.
Ikrek jellemzése, horoszkópjai

Rák

Inspirálóan hat rád, hogy kedden Mars belép a Skorpióba. Mindaz, ami eddig kétséges volt, most egyértelművé válik. Vége a bizonytalanságnak és a döntésképtelenségnek. Fel leszel dobva, és jön a kellő ötlet. Életkedved és lelkesedésed teljesen érthető és jogos. Gyerekeiddel való kapcsolatod is sokat javul. Ha nincs még gyermeked, de szeretnél, akkor erre remek esély nyílik innentől. A hétvégéd akkor lesz jó hangulatú, ha békéltetően lépsz fel családi és/vagy szerelmi ügyben. Neked ez testhezálló.
Rák jellemzése, horoszkópjai

Oroszlán

Igencsak próbára fognak tenni a szüleid, ill. a rokonaid. Mars kedden vált jegyet, ami családon belüli konfliktust jelez. Őrizd meg a higgadtságodat, és ezzel sokat tehetsz a béke megőrzéséért! Jutalomnak is felfoghatod, hogy pénteken a Nap belép a Nyilasba, mert ez lelkesítő hatással van rád. Általa visszanyered az életkedvedet és az optimizmusodat. Erre rímmel a vasárnapi Vénusz-Jupiter együttállás, ami szerencsés fordulatot hoz. Mivel Vénusz kis-, Jupiter a nagy szerencse bolygója…
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai

Szűz

Ennek a hétnek a sikere egyértelműen a jól megválasztott szavakon, ill. a stílusodon múlik. Te alapvetően ügyelsz arra, hogy hogyan fogalmazol. Azonban most még körültekintőbbnek kell lenned. Akkor is meg kell őrizned az intelligens stílusodat, ha otromba, nyers emberrel lesz dolgod. Ez a hét elején „ujjgyakorlat” a számodra. Ám hétvégén egy dupla bolygószembenállás komoly kihívásnak tűnik. Nemcsak a kommunikációban, hanem a közlekedésben is. Szóval legyél óvatos az utakon! Nehogy baleset érjen!
Szűz jellemzése, horoszkópjai

Mérleg

Megkönnyebbülsz attól, hogy a Mars kilép a Mérlegből kedden. Ezzel vége annak a feszült és ingerlékeny időszaknak, ami pár hete megkeserítette az életedet. Sajnos továbbra se számíthatsz eseménytelen napokra. Elsősorban a pénzügyeid terén várhatsz kedvező folyamatokat. Olyan pénz érkezik, amiről lassan lemondtál. Amikor megkapod, örömödben rád tör a költekezhetnék. Különösen hétvégén veszélyes ez. Egy dupla bolygószembenállás (Hold-Uránusz, Mars-Uránusz) önmérsékletre és önfegyelemre int…
Mérleg jellemzése, horoszkópjai

Skorpió

Kb.2 éve vársz erre: kedden Mars belép a Skorpióba. Ez egy valóban kitűnő hír. Visszanyered az erődet és a regenerálódó képességedet. De legyél észnél, mert a hosszú „böjt” után erőszakossá válhatsz! Szerencsére Merkúr, a kommunikáció bolygója 3 heti hátrálás után szerdán elindul előre. Ezáltal egyszerűbb lesz egyenesen beszélni. Pénteken a Nap kilép a Skorpióból. Véget ér a te hónapod. De nem ez jelenti az igazi kihívást, hanem a vasárnapi dupla bolygószembenállás, ami párkapcsolati ribilliót jelez.
Skorpió jellemzése, horoszkópjai

Nyilas

Lesz okod az ünneplésre ezen a héten. Közeleg a születésnapod. Ettől egyre izgatottabb és türelmetlenebb lehetsz. Ne sürgesd az időt! Minden nap tartogat szépséget, ha észre veszed. Pénteken a Nap belép a Nyilasba, és ezzel elindul a te hónapod. De az igazi égi ajándékot vasárnap kapod meg: együtt fog állni Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Nyilasban. Ettől szó szerint és átvitt értelemben egyaránt szerencsésnek fogod érezni magad. Az a kérdés, hogy mire fordítod ezt…
Nyilas jellemzése, horoszkópjai

Bak

Úgy tűnik, véget ér egy nehéz időszak, ami munkahelyi rivalizálástól volt rendkívül terhelt. Ettől iszonyatosan elfáradtál. Kedden Mars jegyet vált, és te megnyugodhatsz. Szerdán Merkúr elindul előre, ami elősegíti a kommunikációt. Innentől nem kell küszködni régi ügyekkel, hanem előre lehet nézni. Pénteken a Nap belép a Nyilasba, és neked egyre erősebb karácsonyi hangulatod lesz. Holott az advent csak 1 héttel később kezdődik. Ettől még előszedheted a díszeket, és átnézheted, mi használható idén.
Bak jellemzése, horoszkópjai

Vízöntő

Jobb lenne, ha tisztelnéd a felettesedet. Keddtől Mars konfliktusokkal teli időszakot nyit, ami hónapokra megnehezíti a dolgodat. Saját magadnak megkönnyítheted a munkádat, ha törekszel az együttműködésre. Szerdától egyszerűbb lesz ez. Mivel Merkúr végre elindul előre. Pénteken a Nap átlép a Nyilasba. Ideje szövetségeseket gyűjtened. Vasárnap lesz egy Vénusz-Jupiter együttállás, ami garantálja a szerencsés fordulatot. Ez az egész hétvégédet megfényesíti. Tesztelheted Fortunát, ha kedved tartja…
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai

Halak

Szuper hír a te szempontodból, hogy kedden Mars a Skorpióba lép. Innentől főnix madárként fogsz feltámadni. Visszanyered a lelkesedésedet, és ismét tele leszel tervekkel. Ezekre szükséged lesz: pénteken a Nap belép a Nyilasba, és innentől több munka vár rád. Jobban kell koncentrálnod, ha nem szeretnél hibázni. A hétvégéd felemás lesz: szombaton 2 kritikus fényszög kritikussá teszi a pénzügyeidet. Vasárnap a közlekedésben kell óvatosnak lenned, mert balesetveszélyes fényszögek lesznek az égen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..