Heti Intuitív Útmutatás 09.10

Remélem, szép heted van. 🍃

❤️ a – A papnő ❤️
Hogy hívnak téged, vezető vagy?

A papnő egy tanár, aki szolgálatra, szabadságra és vezetésre szolgál. Nem kell, hogy ez mind együtt legyen. Ami azt illeti, segít, ha nem. Senki sem akar egy tökéletes valakit, aki még nem követett el hibákat.
Ne becsüld alá a történeted megosztásának erejét. Talán, segíteni fog valakinek, aki hallani fogja. Tisztában vagyunk vele, hogy valójában mindannyian benne vagyunk az “élet” nevű dologban.

A különbség egy követő és egy vezető között az, hogy egy vezetőnek megvan a bátorsága ahhoz, hogy az első legyen. Tudni kell, hogy fény ragyog arra, hogy mások is előre mehessenek. Ne aggódj túl sokat amiatt, hogy ki a te. A legjobb módja, hogy felfedezzük magunkat, ha tükörbe nézünk. Ha úgy érzed, hogy te vagy a vezető, esélyes, hogy azért, mert valamikor az életedben arra vágytál, hogy valaki vezessen téged.
A többiek pontosan ugyanazt a dolgot keresik, mint te, és lehet, hogy csak egy lépéssel vannak mögötted. A fenébe is, lehet, hogy melléd állnak. Nincs szükséged senki engedélyére, csak a bátorságra, hogy felállj, ragadd meg a küzdelmet, a csúcsokat. Nem kell látnod előre az egész utat. Csak hidd el, hogy van tovább is.
A többiek várnak rád. Lépj előre, hogy megtalálják az utat ők is.

🌟Hogy hívnak, hogy lépés és vezess? Hogy lehetsz az a vezető, akit szeretnél?

❤️ b – Tánc ❤️
Csinálj valamit, amitől fepezsdülsz.

Az élet mindig mozog. Ha ellenállsz ennek a folyamatosan változó körforgásnak, az energiád stagnálóvá válik, és az univerzum ki fog mozdítani. Az univerzumnak van egy titokzatos intelligens ereje, egy természetes ritmusa, ami az egész életet szabályozza. Az egyik legjobb módja, hogy pezsdítsük az energiát, a frekvenciát és a rezgést, hogy zenét hallgatunk vagy táncolunk.

Amikor féktelenül táncolunk, a szellem átveszi az irányítást, és minden új lépés, mozdulat és helyzet, újra harmóniába terel minket az élet többi részében.
Ha valami olyat csinálsz, ami emeli a rezgést. Tegyél fel egy kis zenét, táncolj önfeledten. Ennek során a tested kezdi megtanulni, hogyan kell befogadni a megérzéseket, ami ehhez a szisztémához kapcsolódik.
Ha a tánc nem a te területed, akkor csinálj valamit, amit általában nem tennél meg, hogy pezsdítsd az energiád. Nem tudsz megoldani egy problémát ugyanazzal a nézőponttal, amivel létrehoztad, és nem tudsz más tapasztalatot vonzani anélkül, hogy az energiádat megváltoztasd. Itt az ideje, hogy változtass a dolgokon, és megtaláld a módját életed felpezsdítésének.

🌟Táncolj vagy csinálj valamit, hogy pezsegjen az energiád.

❤️ c – Töltődj fel ❤️
Visszavonulás. Pihenj. Feltöltődés.

A legjobb amit tehetsz, hogy igyekszel feltöltődni a környezetedből. Amikor már félig tele vagyunk, tudat alatt nézd a dolgokat és az embereket körülötted, fontos, hogy olyan táplálékot és gondoskodást adjanak nekünk, amire oly mélyen vágyunk.
Semmi sem nőhet kopár földeken. Senkinek sem vagy jó, ha üres vagy.

Ha a belső kút nincs tele, akkor a kinti világtól várja el, hogy feltöltse. Ez a test ösztönös módja, hogy elérje a földelést és a gondoskodást, amit nem engedélyezzük magunknak.
Mi táplál téged? Mi az a nektár neked? Mi hozott vissza az életbe? Mi a titkos gyógyszered? Mitől érzed magad bőségesnek és termékenynek?
Lehet, hogy kertészkedés, lehet, hogy egy masszázs, talán az alapvető luxus, a kanapéra kuporodás, túrázás, egy jó kávét iszogatni a kedvenc kávézódban, spontán motorozás, sétálni a parton, vagy könyvet olvasni.
Ami táplál téged, az a gyógyszered. Amikor megadod magadnak a gyógyszert, ami táplál téged, csak akkor teljesedhetsz ki, és msot erre van szükséged.

🌟Csinálj valamit, hogy feltöltődj.

❤️ d – Már megcsináltad ❤️
Hagyd abba. Túlreagálod. Nézz szembe vele.

Ne kérdőjelezd meg mindíg a dolgokat. Jó úton jársz. A helyes irányba nézel. Hagyd abba a túlreagálást. Ez történik, és te közelebb vagy, mint hiszed.
Pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és a dolgok tökéletes sebességgel haladnak. Ne rohanj. Most nincs itt az ideje a türelmetlenkedésnek, most van itt az ideje, hogy megállj kicsit. Nem kell sietni. Amit építenek, az épül. Hamarosan virágozni fog. Minden új nap egy új téglát jelent. Hosszú utat tettél meg. Az alapok stabilak, most már csak arra van szükség, hogy bizz magadban és lassan sétálj.

🌟Ha azt gondolod, hogy a dolgok gyorsabban belépnek a fejedbe, az csak az egód, hogy összehasonlításon valaki mással. Az összehasonlítás nem a barátod. Maradj a saját sávodban, öntözd a saját kerted, tudva, hogy hamarosan eljön az ideje, hogy arathass.


12 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!