Heti pénzügyi horoszkóp [Szeptember 9-15]

Kos

Ígéretesnek tűnik az esélye annak, hogy a kiadásai és a bevételei egyensúlyba kerülnek. Azonban ha szükségesnek tűnik a bevételek növelése, akkor önnek is ki kell állnia önmagáért és kérnie kell ami jár. Van önben elég bátorság és büszkeség ahhoz, hogy ez sikerüljön.

Bika

A csillagok állása azt mondja, a pénzügyek most pozitív ciklusban vannak. Ügyeljen rá, hogy tegyen félre egy keveset, még akkor is, ha már régóta vágyna egy értékesebb dolog megvásárlására. Figyeljen arra is, hogy ne kérjen kölcsön több pénzt, mint amit kényelmesen vissza tud fizetni.

Ikrek

Ha szűkösséget érez az anyagiak terén, akkor itt az ideje, hogy megnyissa a gazdagság áramlását önmaga felé azzal, hogy ön is ad abból másoknak amije van, még ha csak egy “szelet kenyeret” is. Ha így tesz, nagy valószínűséggel lesz valaki a közelben, aki a fél karját adná azért a szelet kenyérért, annyira szüksége van rá. Egy ilyen egyszerű cselekedet hatására elkezdenek forogni a fogaskerekek, hogy a jólét időszakát hozzák el az ön számára.

Rák

Lehet, hogy a pénzügyei a közeli jövőben kissé szűkösebben alakulnak. Ne tekintsen neheztelően a helyzetre, próbáljon inkább nyugodtan, racionálisan hozzáállni. Ha anyagi segítségre van szüksége, ne legyen túlzottan büszke ahhoz, hogy kérjen. Ha ez a hír most aggodalommal tölti el, gondoljon arra, hogy még nem késő változtatni és félretenni egy keveset a nehezebb időkre.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

1 thought on “Heti pénzügyi horoszkóp [Szeptember 9-15]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..