Heti szerelmi horoszkóp november 19-től: Legyen most a harmónia fókuszban, így pedig a közös terveket ki- vagy át tudjátok dolgozni, s együttműködésetek pozitív eredményt hoz.

kos

Érzelmeidet maximálisan viszonozza kedvesed, épp úgy, ahogy arra vágysz. Szerelmetek töretlen, felívelő szakaszban vagytok, érdemes sok energiát és időt egymásra szánnotok. Társad aktívan kiveszi részét a programokból, sőt, az otthoni dolgokból is.

bika

Kialakulhat pár bonyolult szituáció, s valamelyik akár komoly kétségeket is ébreszthet benned társad megbízhatóságát illetően. Jobb, ha ezeket minél előbb megbeszélitek és rendezitek, különben komoly vitáitok lehetnek. Légy türelmes és a hónap végére a harmónia helyreáll.

ikrek

Minden körülmény adott ahhoz, hogy olyasmi történjen, ami tőled nem megszokott. Megeshet, hogy mellékvágányra tévedsz, s talán ez az alkalom nem egyszeri lesz. Mi hiányzik otthon, mivel vagy elégedetlen? Fogalmazd meg, légy őszinte és párod társ lesz a helyzet megoldásában.

rák

A Vénusz meglepően sok segítséget ad ahhoz, hogy megértsd a partneredet, s elfogadd őt olyannak, amilyen. Ez biztosan célba talál nála, így háláját különféle módokon fogja kinyilvánítani feléd. Tanuld meg értékelni az aprócska örömöket, s légy Te is hálás mindenért!

oroszlán

Kapcsolatodat úgy tudod jó irányba terelni, ha nem aggatsz pórázt partnered nyakába. Ezt te is nehezen tűrnéd, hát még Ő! Adj neki teret a kibontakozáshoz, hagyd élni, lélegezni. Ha felszabadult tud lenni, akkor ismét örömmel lesz veled és az elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen lesz.

szűz

Mi történne, ha újra kezdenéd a párkapcsolatodat tiszta lappal? A halogatás nem szép dolog! Itt az ideje, hogy eldöntsd mit akarsz. Vele vagy nélküle?

mérleg

Megérzéseid most könnyen megtéveszthetnek, így kétely jelenhet meg benned, sőt, akár még a féltékenykedésnek is teret engedsz. Ez utóbbit kerüld el a békesség érdekében! Igazi okod nincs a kétkedésre, ezt pedig kedvesed odaadásával be is fogja neked bizonyítani.

skorpió

Légy bátor és kérj olyasmit partneredtől, ami rámutat arra, mennyire szeret, s milyen áldozatot hajlandó megtenni a kapcsolatért. Bármikor rábírhatod egy kis hancúrozásra, bolondos dolgokra, pár napos utazásokra, vagy épp hosszú távra szóló, komoly döntésekre.

nyilas

Legyen most a harmónia fókuszban, így pedig a közös terveket ki- vagy át tudjátok dolgozni, s együttműködésetek pozitív eredményt hoz. Igen eltérő lesz a véleményetek egy konkrét ügy kapcsán, ám a kompromisszumkészség elvisz titeket a célig.

bak

Feszültséget vélsz felfedezni a kapcsolatodban? Jól érzed! Mintha nem találnátok a közös hangot, pedig biztos, hogy mindketten erre törekedtek. Nos, ez többször okozhat vitát, de végül a kölcsönös szeretet örömteli megbékélést hozhat számotokra.

vízöntő

Struccpolitika? Eddig működött, de mostantól nem fog. Nézz szembe a ténnyel, hogy valami nem működik tökéletesen köztetek, s ideje ezen módosítani. Döntsetek fontos témákról, két ember közös jövőjéről, netán a különválásról. A válaszút nehéz, de elkerülhetetlen.

halak

Lendületesen indul a hét, s ez csak jót hozhat neked. Épp erre a felívelésre van szükséged ahhoz, hogy mindketten örömötöket leljétek egymásban. Hidd el, megéri teljesíteni partnered ismert és titkos vágyait, hiszen a jutalmad sem marad el! Még a tenyerén is szívesen hordoz.


4 hozzászólás

  1. Avatar Erzsebet Talaber szerint:

    Köszönöm szépen

  2. Avatar Erzsebet Talaber szerint:

    Köszönöm szépen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!