Horoszkóp

Heti szerelmi horoszkóp november 19-től: Legyen most a harmónia fókuszban, így pedig a közös terveket ki- vagy át tudjátok dolgozni, s együttműködésetek pozitív eredményt hoz.

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

kos

Érzelmeidet maximálisan viszonozza kedvesed, épp úgy, ahogy arra vágysz. Szerelmetek töretlen, felívelő szakaszban vagytok, érdemes sok energiát és időt egymásra szánnotok. Társad aktívan kiveszi részét a programokból, sőt, az otthoni dolgokból is.

bika

Kialakulhat pár bonyolult szituáció, s valamelyik akár komoly kétségeket is ébreszthet benned társad megbízhatóságát illetően. Jobb, ha ezeket minél előbb megbeszélitek és rendezitek, különben komoly vitáitok lehetnek. Légy türelmes és a hónap végére a harmónia helyreáll.

ikrek

Minden körülmény adott ahhoz, hogy olyasmi történjen, ami tőled nem megszokott. Megeshet, hogy mellékvágányra tévedsz, s talán ez az alkalom nem egyszeri lesz. Mi hiányzik otthon, mivel vagy elégedetlen? Fogalmazd meg, légy őszinte és párod társ lesz a helyzet megoldásában.

rák

A Vénusz meglepően sok segítséget ad ahhoz, hogy megértsd a partneredet, s elfogadd őt olyannak, amilyen. Ez biztosan célba talál nála, így háláját különféle módokon fogja kinyilvánítani feléd. Tanuld meg értékelni az aprócska örömöket, s légy Te is hálás mindenért!

oroszlán

Kapcsolatodat úgy tudod jó irányba terelni, ha nem aggatsz pórázt partnered nyakába. Ezt te is nehezen tűrnéd, hát még Ő! Adj neki teret a kibontakozáshoz, hagyd élni, lélegezni. Ha felszabadult tud lenni, akkor ismét örömmel lesz veled és az elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen lesz.

szűz

Mi történne, ha újra kezdenéd a párkapcsolatodat tiszta lappal? A halogatás nem szép dolog! Itt az ideje, hogy eldöntsd mit akarsz. Vele vagy nélküle?

mérleg

Megérzéseid most könnyen megtéveszthetnek, így kétely jelenhet meg benned, sőt, akár még a féltékenykedésnek is teret engedsz. Ez utóbbit kerüld el a békesség érdekében! Igazi okod nincs a kétkedésre, ezt pedig kedvesed odaadásával be is fogja neked bizonyítani.

skorpió

Légy bátor és kérj olyasmit partneredtől, ami rámutat arra, mennyire szeret, s milyen áldozatot hajlandó megtenni a kapcsolatért. Bármikor rábírhatod egy kis hancúrozásra, bolondos dolgokra, pár napos utazásokra, vagy épp hosszú távra szóló, komoly döntésekre.

nyilas

Legyen most a harmónia fókuszban, így pedig a közös terveket ki- vagy át tudjátok dolgozni, s együttműködésetek pozitív eredményt hoz. Igen eltérő lesz a véleményetek egy konkrét ügy kapcsán, ám a kompromisszumkészség elvisz titeket a célig.

bak

Feszültséget vélsz felfedezni a kapcsolatodban? Jól érzed! Mintha nem találnátok a közös hangot, pedig biztos, hogy mindketten erre törekedtek. Nos, ez többször okozhat vitát, de végül a kölcsönös szeretet örömteli megbékélést hozhat számotokra.

vízöntő

Struccpolitika? Eddig működött, de mostantól nem fog. Nézz szembe a ténnyel, hogy valami nem működik tökéletesen köztetek, s ideje ezen módosítani. Döntsetek fontos témákról, két ember közös jövőjéről, netán a különválásról. A válaszút nehéz, de elkerülhetetlen.

halak

Lendületesen indul a hét, s ez csak jót hozhat neked. Épp erre a felívelésre van szükséged ahhoz, hogy mindketten örömötöket leljétek egymásban. Hidd el, megéri teljesíteni partnered ismert és titkos vágyait, hiszen a jutalmad sem marad el! Még a tenyerén is szívesen hordoz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

4 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!