Első kártya üzenete

Igen, nyugodtan bízhatsz! A képesség, hogy egyszerre több dolgot kivitelezz. Kövesd a kreatív szenvedélyed.

Helyzetek: Igen, biztonságos most bízni. Megvan a képességed hozzá, hogy nagy dolgokat vigyél véghez ebben az idõszakban. Ha zenét vagy mûvészi alkotást szeretnél létrehozni, most merülj el ebben a vágyadban. Nyújts segítő kezet annak, akinek szüksége van rá körülötted. Számíts rá, hogy találkozol valakivel, akiben megbízhatsz, és akit a szíve vezérel. A bölcs és szívből jövő tanács most nagyon sokat számít.

Második kártya üzenete

Valami sokkal jobb vár rád! Tedd, ami neked jó. Spirituális keresés.

Valami sokkal jobb vár rád. Fejlődésed meggyőzött arról, hogy az élet sokkal többről szól (és ez így is van). Most jutalom jár, amiért a válaszokat magadban kerested. Ideje hátrahagyni a múltat, és megélni az új valódat. Ezt a döntést nem erőlteti rád senki, te magad hozod meg.

Múltbeli tapasztalataidnak fontos szerepe volt abban, hogy megértsd, ki is vagy valójában. Légy hálás azért, amit megtanultál, és erre a tudásra építs. Ebben az időszakban lehetőség van a költözésre, vagy a változásra a munkádat vagy a kapcsolataidat illetően.

Harmadik kártya üzenete

Kívánj valamit! Az álmok valóra válnak. Örömteli életszakasz.

Kívánj valamit! Most az álmaid és a reményeid valósággá válnak. Pénzügyi és anyagi elégtétel a jutalmad a sok-sok kemény munkáért. Az aggodalom szertefoszlik; a félelem elszáll. Az élet varázslatos.

Tiéd a boldogság és a szépség. Az élet csupa öröm, és végre lehetőséged van leengedni, és szórakozni kicsit.