Így varázsolhatsz magadnak szerencsét!

Így varázsolhatsz magadnak szerencsét!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Talán túl misztikusnak és hihetetlennek tűnik annak a lehetősége, hogy néhány tárggyal, az otthon, a munkahely átrendezésével a szerencse is megköthető. Ám aki már kipróbálta, és a bágua-térkép szerint rendezte át maga körül a tárgyakat, helyiségeket, megtapasztalta, hogy mindez lehetséges.

Művészeti alkotások

Az erőt sugalló, dinamikus alkotások a karrier, a gazdagság és a siker (a hírnév) növelésére szolgálnak. A jelképek (jin-jang jel, kereszt stb.) ugyancsak pozitív hatásúak, hozzájárulnak a lelki fejlődéshez. A Buddha-szobor nemcsak szellemi erőt sugároz, hanem szerencsét is hoz. Nagyon sokféle változata ismert. A leghíresebb a nevető Buddha. Úgy kell elhelyezni, hogy a tulajdonosa bármerre tartózkodik a helyiségben, a szobor felé nézzen.

Természetes tárgyak, élőlények

A növények, élő állatok ugyancsak szerencsét hozhatnak a gazdájuknak. Erősítik a környezet energiáját.

Hal

Általános szerencsehozó kabala. Elsősorban a pénzt vonzza, ezért az üzletekben szinte kötelező az akvárium. A feng shui szerint kilenc halat kell az akváriumban tartani (nyolc aranyszínűt és egy feketét). Az aranyhal és a piros színű hal a gazdagság, a siker és a bőség kifejezője, a fekete pedig a bajok elhárításának eszköze.

Madarak

Egy madáretető az ablak előtt a lakáshoz vonzza a természet éltető erejét. Élő madár kalitkában – énekével olyan rezgéseket kelt, melyek a pozitív energiát erősítik.

Növények

Az egészséges, szép szobanövények, fácskák erősítik a pozitív energiát, a lakás bármely területén elhelyezhetők. A vágott virág, a kiszáradt cserepes növény elszívja a pozitív energiát, tehát azokat jobb kidobni.

Szerencsebambusz

Már hazánkban is kapható. Helyes gondozás mellett nagyon sokáig virul, és minél több levelet hoz, annál erősebb a szerencsét vonzó ereje.

A feng shui a természet ajándékai közé sorolja a sziklákat, köveket, kagylókat, tollakat, fenyőtobozokat, dísznövényeket és a gyógynövényekkel teli zsákocskákat.

A szikla formájú

köveket a kert végébe kell telepíteni, mert erősítik a ház alapját, és hozzásegítik a ház lakóit, hogy sikeresek és gazdagok legyenek. A különleges formájú kavicsok az alkotókészséget növelik.

A tobozok

a karriert erősítik, ha a munkaterületen kerülnek elhelyezésre.

Színek

A keleti filozófia hívei vallják, hogy a sokféle szín egyensúlyba hozza a lelket, a testet, a környezetünkben keringő energiát. A színek kiválasztásánál egy színtartományon belüli végtelen sok árnyalatból azt válassza ki, amelyik a legjobban tetszik. Például a vörös tartománya a halvány rózsaszíntől a mély bíborig, a kék a világos égszínkéktől a viharos tenger színéig terjed.

Vörös

A tűz és az élet színe. Aktivizál, bátorít, lelkesít. Az egyik legszerencsésebb színnek számít. Holdújévkor a gyerekek piros játék papírpénzt kapnak, hogy szerencsések legyenek. A kívánságokat (és a jókívánságokat is) piros papírra kell írni.

Arany

Vonzza a pénzt, a gazdagságot, a szerencsét, és pozitív fordulatot hoz annak a sorsában, aki körülveszi magát aranyszínű tárgyakkal.

Narancssárga

Testi-lelki serkentő, bátorít, derűt, kiegyensúlyozottságot sugároz. A dolgozószobában az egyenletes teljesítményt segíti.

Sárga

A bölcsesség, az előrejutás szimbóluma. Segíti a tanulást, erősíti a szervezet ellenálló képességét.

Zöld

A megújulás színe. Segíti a koncentrációt, enyhíti a fáradtságot, kimerültséget.

Kék

A kommunikációs készség erősítője, a társasági kapcsolatokat segíti.

Lila

A szellemiség, magasabb rendű gondolatok jelképe. Fejleszti az alkotókészséget, segíti a tanulást.

Fekete

Vonzza az üzleti sikereket és a pénzt, ezért az emberi kapcsolatok, a karrierterület erősítésére alkalmas.

Állatfigurák

Mivel a feng shui szinte minden állatnak tulajdonít szimbolikus jelentést, bőséges lehetőség áll rendelkezésre, hogy az élet adott pillanatában az adott szempont szerint válasszon közülük.

Elefánt

A bölcsesség és erő megjelenítője. Fontos, hogy az ormánya fölfelé mutasson, és ha az ablakba helyezzük, befelé nézzen.

Teknős

Általános szerencsehozó kabala. A fengsuj egyik kulcsfontosságú jelképe, mert a szerencse mellett a bölcsességet, a hosszú, egészséges életet is jelképezi. Lehet a környezetünkben szobrocskaként, festményen, kis vagy nagy méretben, de akár élő állatként is – a lényeg az, hogy legyen!

Bagoly

Az íróasztalon elhelyezve ösztönzően hat az agyműködésre.

Sárkány

A vezető beosztásra készülők fontos jelképe. A sárkány a kínaiak legfontosabb állata, az őserő jelképe. Kifejezi a kitartást és kreativitást.

Páva

A méltóság jelképe. Segíti a hivatali előmenetelt.

Hal, delfin

Leginkább üvegből vagy fából készített szobrocskája vonzza a szerencsét, boldogságot.

Forrás: www.astronet.hu

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
error: Content is protected !!