ASZTROLÓGIA

Íme a horoszkóp szerinti feleség-rangsor! Lássuk kik az álomfeleségek és kiktől jobb menekülni!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mit gondolsz, milyen feleség vagy? Hagyjuk is a találgatást, lássuk mit mondanak erről a csillagok! Vajon hanyadik helyet foglalod el a ranglistán? Most megtudod!

12.hely Skorpió:

A Skorpió feleség nagyon vonzó, és elképesztően okos, amely elég gyilkos kombináció. Ő a legrosszabb feleség! Hiszen becsapós személyiségek, ugyanis kivülről tüneményes teremtésnek látszanak, azonban elég szeszélyesek, tehát amelyik férfi önként választja őt társául, bizonyára nem lesz könnyű dolga a Skorpió jellemének minden csínjára-bínjára rájönni.

11.hely Halak:

Ezen állatövi jegyben született feleségek igazán tüneményesek és szórakoztatóak. Ezektől a hölgyektől függenek a legfanatikusabban a férfiak, amennyiben van bátorságuk, és szakítanak velük, gyakran megesik, hogy a férfiak utána életüket sivár pusztaságnak érzékelik.  Igazán hangulatfüggő személyiség, de egy biztos, ha jó kedve van, akkor mindenki sziporkázik körülötte.

10.hely Oroszlán:

Csak a legbátrabb férfiak mernek az Oroszlánnal kezdeni. Az Oroszlán feleség bizony mindenből a legjobbat akarja: ékszerekből kocsikból, ruhákból. Igazán jó a velük együtt töltött idő, azonban túlzott makacsságuk és irányítani akarásuk miatt nem könnyű velük az élet. Az Oroszlánokat nem csupán kezelni, hanem anyagilag támogatni is igen nehéz.

9.hely Nyilas:

A Nyilas igazi irányító, mindig mindenben ő dönt, és temperamentumosságuk miatt leggyakrabban fejet is hajtanak a férfiak. Megnyerő személyiségek, de utána jön csak a java, ugyanis nem lehet nekik nemet mondani, próbálkozhat a férfi, de hiába, a Nyilas kezében van az irányítás!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

15 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!