Intuíció Horoszkóp február 12.

Intuíció Horoszkóp február 12.

Napi horoszkóp Kos

Ha már a szerelem lázában égsz, érzed a pénteki nap bizsergését – ne csodálkozz! Kezdd el szervezni a holnapi kirándulást, utazzatok akár idegen országba! Estére családoddal, gyerekeiddel csodálatos élményben lehet részetek, csak pároddal ne vitatkozzatok!

Napi horoszkóp Bika

Ha már alig várod, hogy otthon legyél, s sikerül hamarabb hazaérned, mint egyébként várható – boldogságod határtalan. Ne csodálkozz, ha a csend nyugtat, ha nagyon mélyen találkozol magaddal, ami oldani tudja belső félelmeidet! Egy nagytakarítás jót tenne!

Napi horoszkóp Ikrek

Pezseg a véred, nem férsz a bőrödbe, már mennél, nyüzsögnél, csak bezárva ne legyél! Azért nem kell főnököddel összeveszni! Ha lehet, ne köss bele, péntek van, holnap már szabad vagy! A természet segít megnyugtatni, még ha ma csak egy rövid séta is az!

Napi horoszkóp Rák

Teljes pompádat megmutatod, vágysz rá, hogy lássanak. Pont ezért ne csodálkozz, ha szeretnél vásárolgatni s bizony rá is találsz nagyon különleges, közben meg nagyon elegáns dolgokra, melyeket képtelen vagy a boltban hagyni! Engedd meg magadnak!

Napi horoszkóp Oroszlán

Semmilyen, főleg jogi-, külfölddel kapcsolatos ügybe ne állj bele erővel, akarattal, mert az biztosan nem fogja előbbre vinni a dolgaidat! Ha ez sikerül, rálátásod lesz mindenre, tudásod egy pillanat alatt a felszínre tud jönni, nem foghat ki rajtad senki és semmi!

Napi horoszkóp Szűz

Egyszerre tudod használni tudásodat és nagyon jó megérzéseidet, melyek szinte minden területen megoldást hoznak. Engedd be mindkettőt, hisz haladni is csak két lábbal tudunk jól! Hagyj ma az étkezésnek is elég időt, élvezd a földi élet örömeit is!

Napi horoszkóp Mérleg

Találkozz barátaiddal, akik minden bizonnyal ki tudnak hozni az önbizalomhiányodból, a bezárkózásodból. Kedvességgel, szeretettel és bölcsességgel teli szavaik oldani tudják a jégpáncélba fagyott szíved, de még főnöködnek is sikerülhet ez!

Napi horoszkóp Skorpió

Ha előadást kell tartanod, megmutatva tudásod a világnak, fogadd örömmel, hisz olyan szépen, szívből tudsz ma beszélni, hogy nem lesz olyan ember, aki ne menne utánad! Társaddal is érdemes a meglévő problémákat átbeszélni, összhangban vagytok.

Napi horoszkóp Nyilas

Hited határtalan, amit csak erősíteni tudsz még azzal is, ha elmész „szent” helyedre, templomodba. Meglehet ez a „szent” hely szerelmedet jelenti vagy épp gyerekeid mosolyát, akikre ma nagyon különlegesen figyelsz, tálcán hordozod őket, de ők is rád!

Napi horoszkóp Bak

Ha sikerül kikapcsolnod a világot, ha nem akarsz megfelelni a szomszédoknak, s mindenkinek – azt teremtesz, amit csak akarsz! A szerelem is oka lehet ennek a nagy erőnek, de ha már korán reggel sporttal kezded a napod, akkor a te kezedben van minden!

Napi horoszkóp Vízöntő

Ha máshol nincs lehetőséged, akkor az utca emberét is megtalálod, csakhogy megmutathasd magad. Kell, hogy lássanak! Kell, hogy szeretettel elmondhasd azokat a bölcs mondatokat, melyek belül feszítenek, melyekről tudod, hogy utat mutatnak a világnak.

Napi horoszkóp Halak

Pénteki nap ellenére nagyon jól megy a munka, élvezed, hogy minden sikerül. Az akadályok eltűnnek, s főnököd elismerő dicsérete még pénzösszegben is megjelenhet a bankszámládon. Talán így nem is lesz jelentősége annak, ha néha morog rád!

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz


Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!