Intuíciód üzen neked, bökj rá egy lapra és olvasd el mire számíthatsz

Első lap:

A Türelem
Ezt a lapot azért húztad, hogy legyen erőd türelmet gyakorolnod, első sorban magaddal szemben. Buzog benned a tettvágy, minden pillanatban ugranál, hogy belevesd magad vágyad beteljesítésébe. Azonban ne feledd a bölcs mondást: a türelem rózsát terem.

Légy türelmes, az idő még nem jött el a nagy dolgok véghezviteléhez, a sietség, a meggondolatlanság ma megbosszulhatja önmagát.

Ma hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek, próbálj meg külső szemlélődőként részese lenni az egésznek.

Második lap:

A Befelé vezető út
Ezt a lapot azért húztad, hogy figyelmeztessünk: itt az ideje magaddal foglalkoznod egy kicsit. Az utóbbi időben nyílt és kitárulkozó voltál, rengeteg embert hallgattál meg, és oldottad meg kisebb-nagyobb problémáit. A környezeted hálás neked, most elérkezett azonban az idő, hogy mások helyett magadra koncentrálj.

Ma fokozottan figyelj a belső hangodra; hallgasd meg, kövesd a tanácsait! Szenteld magadra a délutánt: mélyedj el, hallgass zenét, olvass, kerüld el a zajos helyeket!

Harmadik lap:

A Változás
Ezt a lapot azért húztad, hogy felkészítsünk a változásra, melynek csírája már ott is van benned. Nem kell félned a változástól, hiszen minden pillanatban változik körülötted a világ.

Néha meg kell állnunk az úton, hogy visszanézzünk, mi az, amit magunk mögött hagyunk, s hogy a kitűzött célunknak megfelelő ösvényen haladunk-e. Hogy azzá formálódunk-e, akivé szándékozni akartunk, vagy a változás egy másik emberré formált időközben. Ilyenkor visszafordulhatsz, és próbálkozhatsz újra.

Ma állj meg egy kicsit, s tekints vissza, hogy a megfelelő úton haladsz-e. Bízz a változásban, bízz annak formáló erejében!

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

10 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!