Intuíciód üzen neked, bökj rá egy lapra és olvasd el mire számíthatsz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Első lap:

A Türelem
Ezt a lapot azért húztad, hogy legyen erőd türelmet gyakorolnod, első sorban magaddal szemben. Buzog benned a tettvágy, minden pillanatban ugranál, hogy belevesd magad vágyad beteljesítésébe. Azonban ne feledd a bölcs mondást: a türelem rózsát terem.

Légy türelmes, az idő még nem jött el a nagy dolgok véghezviteléhez, a sietség, a meggondolatlanság ma megbosszulhatja önmagát.

Ma hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek, próbálj meg külső szemlélődőként részese lenni az egésznek.

Második lap:

A Befelé vezető út
Ezt a lapot azért húztad, hogy figyelmeztessünk: itt az ideje magaddal foglalkoznod egy kicsit. Az utóbbi időben nyílt és kitárulkozó voltál, rengeteg embert hallgattál meg, és oldottad meg kisebb-nagyobb problémáit. A környezeted hálás neked, most elérkezett azonban az idő, hogy mások helyett magadra koncentrálj.

Ma fokozottan figyelj a belső hangodra; hallgasd meg, kövesd a tanácsait! Szenteld magadra a délutánt: mélyedj el, hallgass zenét, olvass, kerüld el a zajos helyeket!

Harmadik lap:

A Változás
Ezt a lapot azért húztad, hogy felkészítsünk a változásra, melynek csírája már ott is van benned. Nem kell félned a változástól, hiszen minden pillanatban változik körülötted a világ.

Néha meg kell állnunk az úton, hogy visszanézzünk, mi az, amit magunk mögött hagyunk, s hogy a kitűzött célunknak megfelelő ösvényen haladunk-e. Hogy azzá formálódunk-e, akivé szándékozni akartunk, vagy a változás egy másik emberré formált időközben. Ilyenkor visszafordulhatsz, és próbálkozhatsz újra.

Ma állj meg egy kicsit, s tekints vissza, hogy a megfelelő úton haladsz-e. Bízz a változásban, bízz annak formáló erejében!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.