Intuíciód üzenete mára 10.31

A:

Miben szeretnél profi lenni? A mai nap arról szól, hogy legyen egy látomásod, lásd a nagyobb képet, és hogy bízz magadban, hogy lépésről lépésre teljesíted ezt a látomást. Egy pillanat, hogy lásd, mi elérhető számodra ebben a pillanatban, mi az egyetlen lépés, amit ma véghez tudsz vinni, hogy közelebb kerülj a célodhoz.

B:

A mai nap arról szól, hogy valami kreatív dolgot csinálj, valamit, ami lehetővé teszi, hogy megnyugodjon a lelked, és ez támogatni fog téged abban, hogy kényelmesebben érezd magad. Ma lehet, hogy egy érzelmi hullámvasút lesz számodra, de ez az egyetlen, ami segít, hogy jobban megértsd magad.

C:

Abban a pillanatban, amikor felismered, hogy egy tevékenység nem hozza meg a kívánt eredményeket, hagyj fel vele, abban a pillanatban, amikor rájössz, hogy a kapcsolatnak nincs jövője, engedd el, mielőtt kellemetlen és megalázó lesz. A mai nap arról szól, hogy mi legyen az új út.


5 hozzászólás

  1. Avatar Zergi Lajos szerint:

    Köszönöm

  2. Avatar Márta Velkei szerint:

    Pontosan ez történt ma velem!😐

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!