Kos

Ma izgalmas összefüggések derülhetnek ki a pároddal kapcsolatban. Ha sikerülne elfelejtened a korábbi kapcsolataidból származó kellemetlen élményeidet, akkor elképzelhető, hogy most valóban életed párjára találtál rá. Viszont meg kell küzdened az ellendrukkerekkel, de megvan rá minden esélyed, hogy sikerüljön.

Bika

Türelmes természeteddel könnyen elfogadod a korlátokat. Figyelj arra, hogy lehetőleg minden helyzetben pontosan fogalmazz, és ne hagyj tisztázatlanul semmilyen helyzetet, mert ma sok problémát okozhatnak az ilyen félreértések. Vigyázz arra, kinek meséled el a titkaidat, mert visszaélhetnek vele.

Ikrek

Feszültség várható a magánéletedben, mert úgy érezheted, hogy partnered túlreagálja a dolgokat. A probléma szerinted nem is akkora, mint amekkorának ő ezt feltünteti. A konfliktust kezelni tudod némi játékossággal és kellő öniróniával. Valószínűleg sokat tapasztalhatsz önmagadról és a megbocsátásról.

Rák

A szerelemben most a hódítás időszaka következik, többen is megpróbálnak a kedvedben járni. Azt viszont nehezen tudják kitalálni, hogy te mire is vágysz, ha nem segítesz nekik. Az érzelmek ritkán követik a logika szabályait, most viszont ösztönösen tudni fogod, hogy milyen reakciókra számíthatsz az egyes lépéseiddel.

Oroszlán

Foglalkozz többet saját magaddal és az érzelmi életeddel. Van néhány fontos dolog, amit rendbe kellene tenned ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb legyél, és ne kelljen olyan sokat aggodalmaskodnod. Szükséged van kikapcsolódásra, mivel mostanában minden összejött, és semmi sem úgy alakult, ahogyan vártad.

Szűz

Helyénvaló lenne a nagyravágyásod, de ma nem leszel elkényeztetve túl sok lehetőséggel. Fogd vissza a feltörekvő ambíciódat. Tervezni persze nemcsak lehet, kell is, de a megvalósítás még egy kicsit várat magára. Ma meglepően erőszakos lehetsz, mert azt szeretnéd, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan te fütyülsz.

Mérleg

Próbálj meg jobban bízni az érzéseidben, és kevésbé birtoklónak lenni a szerelemben. Lehetséges, hogy valamilyen múltbeli sérelmet még mindig nem tudsz feldolgozni. Elképzelhető, hogy egy rövid időre el kell engedned a kedvesedet ahhoz, hogy a továbbiakban az eddigieknél jobban működjön a kapcsolatotok.

Skorpió

Ma igazán kreatív leszel. Ne hagyd, hogy korlátozzanak az eredetiségedben és az ötleteid megvalósításában. A sok munka mellett most nem sok energiád jut az érzelmeidre. De talán jobb is ez így, hogy lazítasz végre egy kicsit a sok lelkizés után. Viszont, ha elengeded a párodat, akkor egyedül kell küzdened a továbbiakban.

Nyilas

Ez a nap igen mozgalmas lehet, sokat kell foglalkoznod a családoddal, vagy a szerelmi életeddel. Számos változás és változtatás előtt állsz, amelyekhez pénzre lesz szükséged. Munkádban új lehetőségek várnak. Legyél alapos és körültekintő, mert nem biztos, hogy teljesen tisztességes vagy reális az ajánlatot kapsz.

Bak

Ma minden apróság felbosszant. Környezeted minden rezdülése mögött hátsó szándékot szimatolsz. Ne légy ennyire bizalmatlan, a barátaid most is melletted állnak. Engedd el magad, és ha teheted, vegyél ki néhány nap szabadságot. Szebbnek tűnik majd a világ, ha kiszakadsz végre a megszokott napi rutinfeladatokból.

Vízöntő

Nehezen találod a helyedet ma. A viszonyodban is inkább a rosszat és az akadályokat keresed, mintsem az együttműködést. Ha belemész felesleges vitákba, olyan kapcsolatot is elronthatsz, ami egyébként működne. A lelki válságodon és a problémáidon empatikusabb kommunikációval gyorsabban túltehetnéd magadat.

Halak

Érzelmileg rendkívül szélsőséges, érzékeny és sebezhető vagy. Hajlamos lehetsz a mai napon a túlzott költekezésre. Nem érdemes kockázatos pénzügyi vállalkozásokba és kétes üzleti ügyekbe bonyolódnod, mert ezen a téren most nehéz lesz reálisan döntened. Próbáld meg kissé visszafogni a nagyzási hóbortodat.