Kos

A mai nap eseményei nyughatatlanná és türelmetlenné tesznek. Törekedj az együttműködésre a környezeteddel, különben az értelmetlen konfliktusokkal olyan felesleges frusztrációt gerjesztesz, mely hosszú távon sem vezet sehova.

Bika

Nem éppen hízelgő dolgot hallasz valakiről. Ellenőrizd a tényeket, mielőtt másoknak tovább adnád. Legjobb lenne megőrízni ezt az információt és nem beszélni róla senkinek. Jobb a békesség. Nem kell ártani, ha már segíteni nem tudunk. Nagyon magad alatt vagy, ha így haladsz, a maradék realitásérzékedet is elveszíted.

Ikrek

Ez a nap meglehetősen nehéz és kritikus lesz számodra, mivel életed egy fázisa lezárulni készül, és valami egészen új van kialakulóban. A szabadság iránti igényed erősödik, a választási lehetőségek bősége azonban megzavarhat. Szerencsére valakitől hallasz olyan lenyűgöző ötleteket, amelyek könnyebbé tehetik a döntést.

Rák

Előnyödre válhat az a tulajdonságod, hogy amit jól megismertél, ahhoz van is kitartásod és türelmed. Próbálj némi toleranciát tanúsítani mások nézetei iránt, kerüld el az összeütközést a közvetlen környezeteddel. Fogd vissza a sértettségedet és a türelmetlenségedet, ha az események nem úgy alakulnak, ahogyan te szeretnéd.

Oroszlán

Magánéleted eléggé kaotikus. Megeshet, hogy intrikálnak a hátad mögött. Történhetnek veled olyan megrázó események, melyeken érdemes elgondolkodnod. Ez nem más, mint figyelmeztető jel, aminek a célja, hogy szembesülj a korlátaiddal, és mihamarabb változtass az életeden. A továbbiakban egyedül kell küzdened.

Szűz

Úgy érzed, nem kapod meg azt a szeretetet, ami kijárna neked. Romantikára, szerelemre vágysz, de nincs kivel. Pedig csak fel kellene idézned azt a kedves arcot, akivel annak idején olyan méltatlanul elbántál. Talán még mindig rád vár.

Mérleg

Ne legyél türelmetlen, nem kell kapkodni. A változások folyamatosan történnek. Ma este elmélyítheted a kapcsolatodat a kedveseddel. Érzéki romantikával fűszerezheted a meghitt pillanatokat. Viszont a munkában és az anyagiak terén sokat kell még improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a jelen problémáin.

Skorpió

Ma elmélkedéssel töltenéd legszívesebben az idődet, de félő, hogy olyan dolgokon is aggodalmaskodni kezdesz, amin valójában nem kellene. Életed útelágazáshoz közeledik. Mostani lépéseidnek hosszú távú következményei lesznek, de még nem tiszta a kép. Légy türelemmel, még várj a döntések meghozatalával.

Nyilas

A csalódások nem múlnak el nyomtalanul, de a sebeid gyorsan gyógyulnak, és pillanatok alatt új embernek érezheted magad. Ha nem vagy elég diszkrét és tapintatos, lesz néhány kellemetlen perced egy korábbi viszony emléke miatt.

Bak

Meglepő változások lesznek az érzelmi életedben. Befelé fordulsz, átértékeled az álmaidat. Munkahelyeden elszántan küzdesz ma az igazadért és az elképzeléseid megvalósításáért. Néhány kollégáddal heves vitába bonyolódhatsz. Ez nem jó ötlet, ebből később baj lehet, inkább a kompromisszumra kellene törekedned.

Vízöntő

Túlságosan ideges és kimerült vagy, de a nap végére megkönnyebbülsz, mert rájössz, hogy egy félreértés miatt aggódtál annyira. Ez a fatális tévedés teljesen megkeserítette az életedet, de szerencsére még idejében tisztázódik minden. Ez a nap inkább a lassú, figyelmes tevékenységeknek, a lelki ráhangolódásnak kedvez.

Halak

Sikerül feltöltődnöd energiával, amire szükséged is lesz, mert komoly feladatok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, ma számíthatsz meglepetésekre. Bárhol és bármikor felbukkanhat egy számodra izgalmas személy vagy szokatlan helyzet. Légy rugalmas érzelmi kérdésekben. Ne tétovázz, vágj bele bátran az új kalandba.