Keddi horoszkóp, Január 14., Bár nem minden elképzelésed reális, de legalább egy…

Kos

Ma szinte semmi sem sikerül, minden kicsúszik a kezeid közül. A kelleténél negatívabban reagász mindenre. Mintha kissé megcsappant volna a becsvágyad és a munkakedved. Ennek ellenére sokat dolgozol, és rád irányul a figyelem. Ettől egyre idegesebbé válsz és gyengébben teljesítesz. Pedig nincs miért aggódnod.

Bika

Szerelmi kapcsolatodban ideje meghozni egy régóta halogatott döntést. Ne hagyd figyelmen kívül azok véleményét, akik hallgatnak, mert a csend sokszor többet mond minden üres fecsegésnél. Ha valakivel rendszeresen konfliktusba kerülsz, akkor érdemes végiggondolni, hogy te mennyiben vagy felelős ezért.

Ikrek

Elgondolkozol néha, hogy tényleg azt az életet éled-e, amit szeretnél. Ha már tudod a választ, kérd az égiek segítségét. Persze azért neked sem ártana tenni valamit. Erős a birtoklási vágyad mostanában. Jól tennéd, ha nem ellenőrizgetnéd folyton a kedvesedet, és nem csinálnál semmit, amiért később szégyenkezned kellene.

Rák

Bár nem minden elképzelésed reális, de legalább egy álmod a sok közül, most egészen biztosan beteljesedik. Új szerelem, szakítás a régivel, ez mind lehetséges a mai napon. Amikor a legmélyebb vágyaidról van szó, akkor hallgass a szívedre. A sikered valódi titka: a mély elkötelezettség, kemény munka és az intelligenciád.

Oroszlán

Tele leszel energiával, ügyeid kitűnően alakulnak. Szerezz olyan maradanó élményeket, amelyek ezt az állapotodat képesek tartósan fenntartani. Most minimális erőfeszítéssel sikerülhet kiharcolnod kellemesebb munkakörülményeket, vagy érdekesebb feladatokat. Élvezd a sikert és az elismerést, hiszen megérdemled.

Szűz

Ma sokat álmodozol, ami a hangulatodat is felvillanyozza, és remélhetőleg a siker felé vezető úton is elindít. Bármit teszel most, annak hatása hosszú időn keresztül érezhető lesz. Ha olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek átmenetileg korlátozzák a szabadságodat, légy nyugodt, meglesz a jutalmad. Légy hű önmagadhoz.

Mérleg

Bizonyos dolgok lezárásának eljött az ideje. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy a párkapcsolatod újra működőképes legyen, de ne hibáztasd magad, ha nem sikerül véghezvinni az elképzeléseidet. Semmiképpen ne keseredj el. Gondolj arra, hogy minden elmúlás egyben magában hordozza egy új dolognak a kezdetét is.

Skorpió

Annyi vasat tartasz a tűzben, hogy már magad sem tudsz eligazodni a nagy zűrzavarban. Tarts mértéket és lépj fel erélyesebben, ha pontosan tudod, mit akarsz. De ügyelj arra, hogy a vitás kérdések elrendezése ne fajuljon heves szócsatává. Ehhez persze bátorság szükségeltetik, de nálad ebből szerencsére nincs hiány.

Nyilas

Szélsőséges reakciókat válthatnak ki a terveid, de neked ez nem okoz meglepetést. Mindig tudtad, hogyan kell meghökkenteni a környezetedet. Ma adódhat egy lehetőség, ami biztos anyagi forrást jelent. Barátaidnak köszönhetően olyan dolgokban vehetsz részt, amelyekhez csak kizárólag az ő segítségükkel juthatsz hozzá.

Bak

Nem vagy nagyravágyó, de héha elkeserít, hogy a jövedelmed éppenhogy elég az életszínvonalad fenntartásához. A sors most olyan lehetőséget kínál számodra, amely módot adhat a vágyaid teljesítésére. Bár az is előfordulhat, hogy keresztülhúzza számításaidat egy régebben megtervezett másik programod.

Vízöntő

Nem vagy hajlandó alárendelődni mások akaratának. Egyre erősebben érzed azokat a változásokat, amik közelednek feléd. Nem kell sokáig várnod, türelem. Azok a tevékenységek, amelyek a kreatív és megnyerő személyiségedre építenek, – mint a tanítás, vagy művészeteknek valamelyik ága – most jól megtérülhetnek.

Halak

Nem szereted, ha a napod hasznos tevékenység nélkül múlik el. Tudod, hogy a testi és szellemi kondíció szoros kapcsolatban van egymással. Ha túl sokat lustálkodsz, akkor a szellemi kapacitásod is lecsökken. Tettekre szükség van, még akkor is, ha előre tudod, hogy erőfeszítésed minden bizonnyal hiábavaló lesz.

27 thoughts on “Keddi horoszkóp, Január 14., Bár nem minden elképzelésed reális, de legalább egy…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..