Napi horoszkóp Kos

Mindig van egy olyan ötleted, amellyel másokat kihúzhatsz a csávából. Az azonban nem biztos, hogy mások erre az ötletedre vevők lesznek. Kedden azt kell elfogadnod, hogy nem mindenki akarja, hogy megmentsd, vagy nem mindenki akarja azon a csavaros és anyagi áldozatokkal járó módon, ahogyan azt kitaláltad.

Napi horoszkóp Bika

Ha egész nap fáradtnak és levertnek érzed magad, akkor érdemes lenne változtatnod az életmódodon. Lehet, hogy azért érzed magad folyton fáradtnak, mert valamilyen tápanyagot nem kap meg a szervezeted? Kedden érdemes lenne végiggondolnod az étkezési szokásaidat és megfigyelned, hogy valóban elég változatosan táplálkozol-e.

Napi horoszkóp Ikrek

Van egy különös képességed kedden: Ma képes vagy a legrosszabb helyzetből is előnyt kovácsolni. Képes vagy arra, hogy sárból is ragyogó palotát építs, és képes vagy arra, hogy te magad változtasd meg a nehézségeket. Ma használd ezt a képességedet! Változtasd értékké a körülötted lévő értéktelen helyzeteket!

Napi horoszkóp Rák

Túl sokat foglalkozol az elképzelt jövővel. Túl sok energiát szánsz arra, hogy arról fantáziálsz, mi lesz majd. Ahelyett, hogy a jövőbe révedsz most a jelennel kellene foglalkoznod. A jelenben ugyanis megteheted azt a lépést, amitől a megálmodott jövőd megvalósul. (Ne értsd félre: elképzelni a jövőt jó dolog, de cselekedni is kell a célokért.)

Napi horoszkóp Oroszlán

Valakinek sikerült rád ijesztenie kedden. Ne felejtsd el, hogy te nem az az ember vagy, akinek meg kellene ijednie. Bárhogyan is állnak most a dolgok, tudnod kel, hogy a helyzetet a kezedben tarthatod, és tudnod kell, hogy lehetőséged van arra, hogy változtass a dolgokon. Ehhez először az ijedtségen kell túllépned.

Napi horoszkóp Szűz

Mi az, amiről gyerekként álmodtál? Mi az, amit kisgyerekként játszottál? Érdemes lenne ezekről az álmokról beszélni most a saját gyerekeidnek és érdemes lenne megtanítanod őket a régi játékaidra. Ne hidd azt, hogy nem érdekli őket a gyerekkorod, és ne hidd azt, hogy nem próbálnák ki szívesen a te régi játékaidat!

Napi horoszkóp Mérleg

Szívesen döntenél a menekülés mellett. Szívesen döntenél úgy, hogy elmenekülsz a világból, és magad mögött hagyod a nehézségeket. Természetesen dönthetsz így. De jobb, ha tudod, hogy a nehézségek követnének a világ végére is. Ma bátorságra van szükséged, és arra, hogy bátran szembenézz a nehézségekkel és a kihívásokkal.

Napi horoszkóp Skorpió

Nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ami elsőként az eszedbe jut. Különösen igaz ez akkor, ha most kétségbe vagy esve, vagy ha feszült és ideges vagy. Kétségbeesetten, idegesen csak rossz megoldások juthatnak az eszedbe, ezért ezekkel nem is érdemes törődnöd. Érdemes lenne ezek helyett először a békédet megkeresned magadban.

Napi horoszkóp Nyilas

Élvezd ki a nyarat, élvezd ki a nyári szabadságodat. Ha pedig még vagy már nem szabadságon vagy, akkor is érdemes a nyári élményekre koncentrálnod. Minden estére szervezhetnél olyan nyári programokat, amelyek feltöltenek élményekkel. Olyan élményekkel, amelyekből sokáig táplálkozhatsz majd.

Napi horoszkóp Bak

Ne hidd azt, hogy veszésre állsz. Abban a pillanatban, hogy képes vagy a szeretetet és a megbocsátást választani, nyerésre fordul a helyzet. Természetesen lehet, hogy ezt a szöveget most túl lilának találod, és valami gyakorlatiasabb tanácsra vágysz. A leggyakorlatiasabb mégis a megbocsátás, és a múlt elengedése lenne már.

Napi horoszkóp Vízöntő

Vedd észre, hogy csak ott van harc, ahol te magad is fegyverkezni kezdesz. Talán azzal teremtetted meg a mai harcok alapját, hogy úgy döntöttél, egy helyzetet izomból fogsz kezelni, és nem észből. Ma még nem késő változtatnod, és nem késő az észmunkát választanod, az izomerő és a hatalom gyakorlása helyett.

Napi horoszkóp Halak

Ha mindig szeretetet adsz, akkor mindig szeretetet kapsz. Ha mindig őszintén adod a szeretetet, akkor mindig őszintén kapod a szeretetet. Lehet. hogy ma valakinek az őszinte szeretetedre van szüksége. Talán elég annyi, ha valóban szeretettel gondolsz rá, vagy, ha szeretettel szólsz hozzá, esetleg, ha megöleled szeretettel őt.