Kos

Munkatársaid ma nincsenek éppen segítőkész hangulatban. Emiatt sajnos egyedül kell boldogulnod mindenféle feladattal, és ez meglehetősen frusztrálttá és idegessé tehet. Az estét viszont együtt töltheted azzal, akit annyira szeretsz.

Bika

Önbizalmad szerencsére még mindig töretlen. Próbálj most hasznot húzni ebből az állapotból. Ragadj meg minden olyan kínálkozó alkalmat és lehetőséget, amelyek az anyagi vagy más természetű ügyeidet jelentősen előbbre vihetik.

Ikrek

Ne akarj most látványos eredményeket elérni. Mivel a külső szemlélő nem láthatja, mennyire igyekszel jobban teljesíteni, nehezen viseled a kritikát, de hidd el, mindenki becsüli benned, hogy vállalod a téged megillető felelősséget.

Rák

Te nem elégszel meg azzal, hogy a napjaid értelmetlenül múljanak el. Márpedig a mai nap valószínűleg ilyen lesz. Tettekre persze ilyenkor is szükség van, még akkor is, ha előre tudod, hogy erőfeszítésed minden bizonnyal hiábavaló lesz.

Oroszlán

A most alakuló párkapcsolatodnak árthat, ha túl sokat gondolsz még mindig az előző kedvesedre, és tisztázatlan dolgok vannak benned. Rendezd magadban a múltat, és vond le a tanulságokat. Engedd el azt, amire már nincs szükséged.

Szűz

Most derül ki, hogy a kínálkozó alkalmakat következetesen, megfontoltan használod-e ki. Döntéseidnél vedd figyelembe azoknak a tanácsát, akikben megbízol. A kapkodás lehet a legnagyobb hiba, amit a mai napon elkövethetsz.

Mérleg

Partnered sikeres időszakot él meg, de az ő öröme valahogy most nem tud téged lelkesíteni. Annál is inkább, mert előfordulhat, hogy közli veled váratlanul, egyáltalán nem biztos benne, hogy veled szeretné leélni élete hátralevő részét.

Skorpió

A pénz lesz a központi témád, amiből soha nincs annyi, amennyi elég lenne. Igyekezz a rutinfeladatokra koncentrálni, a komolyabb terveket igénylő munkákat pedig hagyd inkább holnapra, vagy ha lehet, még annál is későbbre.

Nyilas

Remek formában és kitűnő hangulatban leszel ma egész nap. Add mindig önmagad és ne törődj a rosszindulatú kritikákkal. Nem olyan nagy baj, ha sokat beszélsz. Van, aki éppen ezért szeret. Te ebben ugyanis utolérhetetlen vagy.

Bak

Előnyödre válhat az a tulajdonságod, hogy amit jól megismertél, ahhoz van is kitartásod és türelmed. Jó szervezőkészségedet ma elismerik. Próbálj némi toleranciát tanúsítani mások nézetei iránt is, nehogy nagyképűnek tartsanak.

Vízöntő

Igen mozgalmas nap áll előtted, intenzív élményekre, óriási lendületre számíthatsz. Ezek elsősorban lelki és érzelmi életedet gyarapítják. Önbizalmad a helyén van, ami segíthet abban, hogy fejlődj, különösen a munkád területén.

Halak

Érzelmi életedben különleges napnak nézhetsz elébe. Megismerkedhetsz valakivel, akivel teljesen egy hullámhosszon lesztek. Ha nem rontod el a meggondolatlan kijelentéseiddel, akkor nem mindennapi pillanatokat élhetsz át.