Kos

Ügyelj arra, hogy igazságos légy másokkal szemben. Fogadd el, hogy mindenki különböző egyéniség, nem alakíthatod őket a saját kedved szerint. A bíráskodás amúgy sem a te dolgod. Ha egy régi ismerősöd hűvösen reagál a közeledésére, érdemes végiggondolnod, nem tettél-e valamit annak idején, amivel megbánthattad őt.

Bika

A munkádban legyél bátor és kreatív, ne félj újítani. Igyekezz barátságosan viselkedni a munkatársaiddal, még akkor is, ha néhányan megpróbálnak kihasználni. Ne foglalkozz velük, bízz magadban. Érzelmi téren nincs okod panaszra, hiszen szeretsz és szeretve vagy. Szerelmes, boldog hangulat kíséri végig a napodat.

Ikrek

Bátran elengedheted magad, végre hódolhatsz a szenvedélyeidnek és a hóbortjaidnak. A munkával kapcsolatos ügyeid is jól alakulnak. Most minimális erőfeszítéssel sikerülhet kiharcolnod kellemesebb munkakörülményeket, vagy érdekesebb feladatokat. Élvezd a sikert és az elismerést, hiszen megérdemled.

Rák

Próbálj meg jobban bízni az érzéseidben, és kevésbé birtoklónak lenni a szerelemben. Elképzelhető, hogy egy rövid időre el kell engedned a kedvesedet ahhoz, hogy a továbbiakban az eddiginél jobban működjön a kapcsolatotok.

Oroszlán

Ma tele leszel energiával és lelkesedéssel, amit sikerül másokra is átragasztanod. Igaz ez a szerelmi életedre is, most könnyen sikert arathatsz a másik nemnél. Tárd ki a szíved egy esetleges románc felé, légy újra gyermek.

Szűz

Ma ráveheted magad a rendszeresebb életvitelre, az egészségesebb táplálkozásra, vagy egy fegyelmezettebb napirend kialakítására. Ez a váltás pedig kitartást és erőt kölcsönöz majd a hosszú távú terveid megvalósításához.

Mérleg

Ma igazán kreatív leszel. Ne hagyd, hogy korlátozzanak az eredetiségedben és az ötleteid megvalósításában. A sok munka mellett most nem sok energiád jut az érzelmeidre, de jobb is így, hogy lazítasz végre egy kicsit a sok lelkizés után.

Skorpió

Szerelmi téren most nem a nagy szenvedélyek időszakát éled, mivel túl racionálisan közelíted meg az érzelmeidet. Lehetne úgy is fogalmazni, hogy addig boncolgatod őket, amíg kihűlnek. Nem ártana végre eldönteni mit akarsz.

Nyilas

Hajlamos lehetsz ma a túlzott költekezésre. Nem érdemes kockázatos pénzügyi vállalkozásokba és kétes üzleti ügyekbe bonyolódnod, mert ezen a téren most nehéz lesz reálisan döntened. Próbáld meg visszafogni a nagyzási hóbortodat.

Bak

Tartsd szem előtt a következő igazságot: minél kevesebb szabályt állítasz fel arra vonatkozóan, hogy milyennek kellene lennie másoknak, és hogyan kellene viselkedniük veled, annál könnyebben boldogulhatsz te is a kapcsolataidban.

Vízöntő

Ha a nézeteltérések tisztázódnak a pároddal, és a régi sebeket be tudjátok gyógyítani, akkor ma egy új fejezet veheti kezdetét a kapcsolatotokban. Ma képes leszel az elkövetett hibáidból tanulni, és új szemlélettel viszonyulni hozzá.

Halak

Végre kipihenheted az elmúlt időszak feszültségét. Az anyagi problémákból adódó nehézségek kezdenek oldódni. A munkádban ma főleg intellektuális kihívásokra számíthatsz, de esélyes, hogy pénzügyi helyzeteden is javíts. Mivel rendkívül eredeti és kreatív személyiség vagy, biztos, hogy nem kell aggódnod a jövőd miatt.