Kos

Ma támadások érhetnek a munkahelyeden és otthonodban egyaránt. Sokan kifogásolják a fölényes modorodat. Ebben van is némi igazság. Akik hátulról támadnak, azokkal ne foglalkozz, tudd, hogy gyengeségből, irigységből teszik.

Bika

Légy megfontolt, mielőtt tudatnád lesújtó véleményedet egyes emberekkel. Gondold végig, mit nyerhetsz, vagy éppen mit veszíthetsz a szókimondásoddal, ha mindenáron a szemükbe akarod vágni a vélt vagy valós igazadat. Türelem.

Ikrek

A függetlenségre törekszel, nem viseled el, ha mások akarata szerint kell élned. Tele vagy energiával, a csatáidat egyedül játszod, sokszor önmagaddal szemben. Úgy érzed, senki nem ért meg, emiatt sokszor fogalmazol nyersen.

Rák

Válaszd szét a magánéletedet és a munkádat. Ne beszéld ki a titkaidat és problémáidat olyan embereknek, akik nem állnak közel hozzád. Ha mindenáron meg akarod osztani valakivel a gondjaidat, akkor inkább a barátaidnak mesélj.

Oroszlán

Hajlamos vagy manipulálni a környezetedet, hogy magadra tereld a figyelmet. Panaszkodsz, sajnáltatod magad, eltúlzod a dolgokat. Ennek az a veszélye, hogy amikor majd igazán szükséged lesz segítségre, akkor nem hisznek neked.

Szűz

Ma úgy érezheted, hogy egyre többen fordulnak el tőled. Nézz szembe a probléma valódi gyökerével, hogy meg tudd oldani ezt a rendkívül kínos ügyet. Ne látványos ígéretekkel, hanem tettekkel bizonyítsd be a megbízhatóságodat.

Mérleg

Lelkiismeret furdalást érzel a kedvesed iránt, mert az utóbbi időben másfelé kalandoztak a gondolataid, vágyaid. Még szerencse, hogy ezt nem vette észre. Ideje lesz helyrehozni a tévedésedet és megadni neki azt, ami neked is hiányzik.

Skorpió

Letargikus hangulatban vagy. Lassan belátod, hogy okosabb tudomásul venni a megváltozott helyzetet, mintsem görcsösen ragaszkodni olyasmihez, aminek semmi köze a valósághoz. Főleg, ha nem csak a te kezedben van az irányítás.

Nyilas

Ingerült és türelmetlen lehetsz ma, nehezen tudod elkerülni a vitákat, ezért igyekezz elkerülni azokat a nehéz helyzeteket, ahol összeütközésbe kerülhetsz a környezeteddel. Azok fognak leginkább bosszantani, akik közel állnak hozzád.

Bak

Törődj többet a szeretteiddel, mert lassan kicsúsznak a kezedből azok a dolgok, amelyek egyébként nagyon fontosak számodra. Ne csodálkozz hát, ha a párod sértve érzi magát. Áldozz rá valamivel több időt és hallgasd végig a panaszait.

Vízöntő

Senkinek semmit nem hiszel el, amíg te magad meg nem tapasztaltad. Nem ismered a félmunkát, a félvállról vett dolgokat, és a félmegoldásokat. Nem vagy könnyű eset, a környezetednek legalább annyi fejfájást okozol, mint magadnak.

Halak

Ma könnyedén meghódíthatsz bárkit, de azt az egyet biztosan, aki amúgy is odavan érted. Neked nem jelent különösebben sokat ez a románc, ezért alaposan gondold meg, hogy mit teszel, és légy tekintettel a másik érzéseire is.