Keddi Horoszkóp, Szeptember 10. – A szerencsés időzítés napja lesz a kedd a számodra

Napi horoszkóp Kos

Úgy érzed, hogy egy különösen meredek emelkedőhöz érezett életed hullámvasútja, te azonban még az elején behúztad a vészféket és lelassítottál. Pedig lendületre lenne szükséged ahhoz, hogy

Napi horoszkóp Bika

Búcsúzz el a hasznos és jól működő időbeosztásodtól.Legalábbis mára biztos, hogy búcsút inthetsz ennek. A legvalószínűbb az, hogy a mai napod a lassú munkavégzésről, a kis teljesítményről és az apró lépésekben haladásról szól majd. A maximalista énednek ez nem tesz jót, az optimista éned azonban tudja, hogy még a legapróbb előrehaladás is fontos.

Napi horoszkóp Ikrek

Úgy érzed, hogy elég egy nagyon kicsit tenned azért, hogy sok-sok minden szerencsésen változzon körülötted. A pillangó-hatást vizsgálhatod a saját életedben kedden: Megváltoztatsz valami apróságot, mondjuk korábban indulsz el otthonról, vagy finomabbat reggelizel, vagy színesebben öltözöl, és ettől az egész napod jobb lesz. Sőt! Talán mások napja is jobb lesz miattad.

Napi horoszkóp Rák

Jó emberismerő vagy, talán sokkal jobb, mint amilyennek képzeled magadat. Tehát, amikor azt gondolod valakiről első látásra, hogy nem fogtok jól kijönni egymással, akkor bizony nem is nagyon lesz jó a kapcsolatotok. Ma nyugodtan hallgass a megérzéseidre, és nyugodtan hallgass az emberismeretedre. Sokkal jobban jársz így, mintha utólag igazolódik be, hogy igazad lett volna.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..