Keddi nap angyali üzenete neked: Ennek az ügynek a mélyén szeretet lakozik

A szíved fizikai lényed leginkább szeretetre hangolt központja.

Nyílt szívvel szeretni és szeretve lenni biztonságos számodra, hiszen melletted állunk, tökéletes védelmet és útmutatást biztosítva.

Azért kaptad ezt a lapot az angyaloktól, mert a válasz a kérdésedre a szívedben lakozik. Minél inkább felnyitod szívedet, annál több szeretetet, örömöt és békességet érzel majd. Szívcsakrádat felnyithatod azáltal, hogy megkéred az angyalokat, küldjék el gyógyító energiájukat, vagy magad elé képzeled szívedet, ahogyan rózsaszín fény öleli körbe, illetve ha rózsaszín rózsák illatát szívod magadba, ha magadon viselsz vagy kezedbe veszel egy rózsakvarcot, és ha a szeretetre összpontosítasz.

A lap további jelentései: Küldj fényt és szeretetet szívcsakrádba. Viseld szerető gondját szíved egészségi állapotának a testmozgás és az egészséges étrend segítségéve!. Egy eltávozott szeretett személy, aki szívelégtelenség miatt hunyt el, azt üzeni: “Szia, szeretlek.” Folytass szívhez szóló beszélgetést.

200 thoughts on “Keddi nap angyali üzenete neked: Ennek az ügynek a mélyén szeretet lakozik

  1. AvatarApró Terez

    Kedves angyalaim,a szívem,,,,hát mostanában nem tudja mi tévő légyen,, már annyi keserűség érte ,hogy azt se tudja mit csináljon!!Köszönöm az útmutatást megpróbálom követni,,

    Reply
  2. AvatarAntalné Somogyi Ilona

    Hálásan köszönöm. Én minden nap elalvás elött beszélgetek az angyalokkal, és jézussal. Megnyugszik a kis lelkem!! És tudom hogy mellettem vannak, fogják a kezem, és segitenek meggyógyúlni. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert burokban születtem, és anyukámnak jósolt egy néni nagyon nagyon régen, akinek, se keze, se lába nem volt, hogy lesz egy kislánya és a szerencse végigkiséri egész életén keresztül. . Ezt én érzem és tudom hogy a szerencse mindig mellettem van. Bár most sokat voltam kórházban,műtét is vár még rám, de tudom meggyógyulok!! De ehhez az is kell hogy higgyünk abban hogy ha betegek vagyunk, igenis meggyógyulunk. Hinni kell jó istenben, hinni kell az angyalokban, nagyon erősen. Tegnap édesanyám jutott eszembe, 1 éve vesztettem el. 7 évig ápoltam. Most pedig kidobta ez a kártya lap hogy egy elvesztett személy azt üzeni hogy szeret…. Igen.. Ez anyukám üzenete.szinte kirázott a hideg hogy ezt elolvastam. Higgyetek emberek, mert jó isten is mellettünk van, és az angyalok is.. Ámen.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..