Különleges égi jelek, amelyek állatok formájában jönnek az életünkbe. Te tudtad mit jelentenek?

Egészen biztosan veled is előfordult már, hogy a természetben sétálgatva, vagy akár a saját kertedben hirtelen egy nagyon színes pillangó, vagy egy szitakötő szállt rád. Ilyenkor tudd, hogy mindez nem véletlenül történik, így üzent az Univerzum.

Időközönként jeleket kapunk a természetből, hogy tudjuk, mi vár ránk, milyen irányba terelődik az életünk. Ha eléggé fogékony vagy rá, tudni fogod, mit üzent az Univerzum.

Sólyom

Alaposan meg kell fontolnod most egy igen fontos döntést. A sólyom azt jelzi, hogy hamarosan egy komoly leckét fogsz kapni az életben, amelyből sokat tanulsz, és segít rátalálni a helyes útra.

Sas

Úgy tartják, hogy a sas egy magasabb spirituális szintet képvisel, mindenképp valami fontos üzenetet hoz. Figyelj jól, hogy milyen élethelyzetekben jelenik meg számodra a sas, és ezek összességéből ki tudsz alakítani számodra egy új életutat.

Holló

Nagyon ritkán utal konkrétan a fizikai halálra, bár őseink nem tulajdonítottak neki túl pozitív szerepet. A holló Isten hírnöke, csak nagyon sorsdöntő helyzetekben jelenik meg, érdemes rá figyelni.

Oldal 1 Oldal 2

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!