Különleges kártyajóslás: A Vad Zöld Világ Orákulum

Különleges kártyajóslás: A Vad Zöld Világ Orákulum

Tarts szünetet egy pillanatra. Fokozatosan lassítsd le a lélegzésed, meghívlak, hogy gondolkodj azon dicsőséges pillanatokról, gondolatokról és dolgokról, melyeket az utóbbi időben szereztél és azokon akik szerezték neked. A következőkben csak enged el magad, lazíts. Lélegezd be az elmúlt időszak jó élményeit, és lélegezd ki a felszabadulást. Ez az. Tartsd a lassú légzést, és amikor készen állsz, nyisd ki a szemed, és vedd fel a kártyát vagy kártyákat, amelyek rezonálnak veled.

 

The Hedgewitch (A gyógynövények tündére)

Fontold meg a gyógynövények jótékony hatásait, gyógymódjait. Együttműködve a hagyományos orvoslással, egészen elképesztő eredményeket érhetnek el az egészségi állapotoddal kapcsolatban. Ezen gyógyhatású füvek,fűszerek,növények, nem csak ételek ízét változtatják meg, hanem energiával és frissességgel is feltöltenek. Az egészség növelésére alkalmasak. Ismerd meg jobban a gyógynövények és fűszerek világát.

Változtass az étrendeden, fedezd fel a zöldségek, növények világát.

 

The Ancient (Az ős)

Az ősi bölcs annyira öreg, hogy szinte az idő kezdetétől velünk van. Képes kompromisszumok nélkül igazat beszélni  – ahogyan te is, amikor ez a kártya eljut hozzád. Annyira öreg, olyan sok tapasztalatot szerzett, megtanult annyi leckét, hogy erőteljes és befolyásos lett, éppúgy ahogy te is az leszel. Tehát aki öregszik, bölcsebbé válik. Tudja, hogy míg mások tanácsért és útmutatásért járnak hozzá, látja az emberiséget – a hibáikat, a méltatlan érzéseiket. Biztosítani akar. Mások jönnek majd hozzád, keresik a tudást, várnak egy áldásra, egy beavatásra, és nem szeretnének igazán tenni érte. A bölcsesség, az igaz bölcsesség, a komplexitást érti, és ezt a minőséget fejleszteti. Az ősi bölcs tiszteletre méltó és emberi, és mégis több, mint az ember, és bátor és áldozatot tett – mint te. Egyszerűen látja a megnyugtató illúziókat – ahogy te.

Igyekezz jobban elmerülni az ősi tudásban. Szembe kell nézned a csatáiddal.

 

The Life Bringer (Az élet hordozója)

Az ötletek csillagképek alatt születnek, a kreativitás belülről áramlik, és az ötletek egy egyszerű, szerves folyamatban fejlődnek. Egy ideig gazdag az egészség, a szeretet és a fizikai szépség. Miközben sok újdonság van a tetteiddel kapcsolatban, az eddig fejlesztett  világodban most nagyobb teljesítményt fogsz elérni – így a gyerekek elkezdhetnek éretté válni és idősebbek lesznek. Ambícióid és álmaid támogatásra szorulhatnak, hogy elmozduljanak a kezdetektől, hogy valóban megalapozottá váljanak és erős  jelenlétük legyen.

Az eredményeidet el fogják ismerni, a tiszteletet a későbbiekben adják meg a folyamatokhoz való hozzájárulásodat el fogják ismerni, érdemeidet jutalmazni fogják.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz


Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!