A lap amit választassz felfedi milyen segítségre számíthatsz mostanában az égiektől

1. Mihály arkangyal

Tudd, hogy védve vagy, és ez a csodálatos arkangyal melletted áll. Michael Arkangyal veled van, és képes megszabadítani téged minden félelmedtől, ami most benned van. Kérd meg Michael Arkangyal-t, hogy vágja el ezeket a félelmeket tőled, hogy az igazi céljaidra koncentrálhass. Az angyalok azt akarják, hogy tudd, biztonságban vagy.

2. Melchizedek

Azért van itt, hogy segítsen neked a felemelkedés folyamatában. Befejezted a tapasztalat gyüjtését ott ahol most vagy, és magasabb szintre emelkedhetsz. Néha a felemelkedés nehéz lehet, ha nem kívánt tünetek jelentkeznek, Melchizedek segíteni fog neked, hogy visszatérjen a szeretet és a harmónia az életedbe. Meditálj a Szent Geometria szimbólumaival, hogy segítsédre lehessen. Abban is tud segíteni, hogy új igazságot tudj meg a spirituális útról.

3. Szerapisz Bey

Azért van itt, hogy segítsen a valóságod jobbátételében. Segíteni fog neked, hogy az alacsonyabb rezgéseket, mint például a dühöt vagy a depressziót magasabb frekvenciává alakíthasd. Mint a főnix, segíteni fog, hogy a sötétségből a fénybe kerülhess. Ne feledd, hogy a csillagok nem tudnak sötétség nélkül ragyogni. Tisztában kell lenned azzal, hogy milyen növekedést értél el, és hogy ez egy új kezdet.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

31 hozzászólás

 1. Avatar Mónika Kőrösi szerint:

  Hálás szívvel köszönöm! Ámen

 2. Koszonom, aldas.

 3. KÖSZÖNÖM ÁLDÁS

 4. Avatar Gizella Bogdán szerint:

  Köszönöm szépen Michael arkangyal ❤️

 5. Avatar Gabi Füleki szerint:

  Hála érte! 💖

 6. Avatar Marika Horváth szerint:

  Köszönöm Michael Arkangyal a segítséget, és kérem vágja el ezeket a félelmeket tőlem örökre,hogy az igazi céljaimra tudjak koncentrálni,,! Köszönöm ! Áldás,, <3

 7. Avatar Eva Udvar szerint:

  Koszonom ,koszonom a segitseget !!!!!!!!

 8. Hálásan köszönöm!❤

 9. Avatar Margit Farago szerint:

  Hala es Aldas

 10. Hálásan köszönöm!

 11. Avatar Edith Botos szerint:

  Hálás köszönet!!!!

 12. Avatar Agi Agnes szerint:

  Koszonom jo Istenem

 13. Avatar Mária Juhász szerint:

  Hálásan köszönöm ❤ Áldás

 14. Avatar Zsuzsanna Bacsó szerint:

  Köszönöm! Áldás!

 15. Avatar Rozika Kabai szerint:

  Köszönöm. Amen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!