INTUÍCIÓ

A lap amit választassz felfedi milyen segítségre számíthatsz mostanában az égiektől

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. Mihály arkangyal

Tudd, hogy védve vagy, és ez a csodálatos arkangyal melletted áll. Michael Arkangyal veled van, és képes megszabadítani téged minden félelmedtől, ami most benned van. Kérd meg Michael Arkangyal-t, hogy vágja el ezeket a félelmeket tőled, hogy az igazi céljaidra koncentrálhass. Az angyalok azt akarják, hogy tudd, biztonságban vagy.

2. Melchizedek

Azért van itt, hogy segítsen neked a felemelkedés folyamatában. Befejezted a tapasztalat gyüjtését ott ahol most vagy, és magasabb szintre emelkedhetsz. Néha a felemelkedés nehéz lehet, ha nem kívánt tünetek jelentkeznek, Melchizedek segíteni fog neked, hogy visszatérjen a szeretet és a harmónia az életedbe. Meditálj a Szent Geometria szimbólumaival, hogy segítsédre lehessen. Abban is tud segíteni, hogy új igazságot tudj meg a spirituális útról.

3. Szerapisz Bey

Azért van itt, hogy segítsen a valóságod jobbátételében. Segíteni fog neked, hogy az alacsonyabb rezgéseket, mint például a dühöt vagy a depressziót magasabb frekvenciává alakíthasd. Mint a főnix, segíteni fog, hogy a sötétségből a fénybe kerülhess. Ne feledd, hogy a csillagok nem tudnak sötétség nélkül ragyogni. Tisztában kell lenned azzal, hogy milyen növekedést értél el, és hogy ez egy új kezdet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

31 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!