Legtitkosabb gyengésed a csillagjegyed szerint

Mindannyian tudjuk, hogy mindenkinek vannak gyengeségei. A legtitkosabb gyengeség az, amin ha nem dolgozunk, a személyiségünk részévé válik. Az alábbiakban megpróbáltuk összeszedni, melyik csillagjegynek mi lehet a legtitkosabb gyengesége.

Kos:

A gyengesége a harag. A düh az a dolog, amivel nagyon sokat kell foglalkoznod. Ha ezen sokat dolgozol, akkor jobb kapcsolatokat is ki tudsz alakítani. Van egy jó hírünk is a Kosnak. A haragot nem lehet irányítani. Ennek az az oka, hogy a harag nagyon rövid életű. Hamar dühbe gurulsz, de nagyon gyorsan meg is tudsz nyugodni. Tehát nem olyan nehéz ellenőrizni a harag helyzetét. Dolgozz rajta, és hagyd abba a hirtelen dühöt!

Bika:

Gyengesége az intolerancia. Ez azt jelenti, hogy úgy gondolod, hogy a te véleményed az egyetlen helyes vélemény. Ez alábecsüli a körülötted élők véleményét, és ez nem igazságos. Ebben a folyamatban nagyon intoleránsnak tűnsz, és az emberek nem igazán szeretnek beszélgetni veled a dolgokról, mert mindig pokolian hajtassz arra, hogy bizonyítsd a saját igazságodat. Próbáld meg meghallgatni, és elfogadni mások véleményét is.

Ikrek:

A gyengesége az, hogy nagyon tompa. Néhány ember értékelni tudja az érdekttelenségedet, és úgy gondolja, hogy őszinte vagy. De mindig lesznek olyan emberek, akik szerint túl nemtörődöm vagy. Ráadásul, emiatt sokszor nem tudod, mikor kell beszélni, és mikor kell hallgatni. Ez nem jó. Jó idő áll rendelkezésre mindent elmondani, és néha gondoskodni kell arról a helyről, ahol bejön. Próbálj jobban érdeklődni mások dolgai iránt.

Rák:

Nagyon bosszúálló típus vagy. Nem állhatod azt a gondolatod, hogy valaki valami rosszat tett neked, és azonnal a bosszú lehetőségét keresed. Ez a hozzáállás nagyon negatív, és rengeteg időt pazarolsz el vele. Nem menő. Próbálj megbocsátód lenni másokkal szemben.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

5 hozzászólás

  1. Avatar Ibolyka Soltesz szerint:

    Nem eppen pontos!

  2. Avatar Teréz Magyar szerint:

    Nem is igaz!!!!!

  3. 4 csillagjegyet nèztem ès igaz.

  4. Avatar Rabi Balázs szerint:

    Na ez nagyon igaz! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!