ANGYALI ÜZENETEK

A mai angyali számok: 223, 616, 782

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk.

Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van a mögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!”

223: Fordulj hitért és kitartásért a felemelkedett mesterekhez. Ne ess a reménytelenség csapdájába, mert a hited most elengedhetetlen a megvalósításhoz és a gyógyításhoz.

616: Őrizd meg bizakodó gondolkodásodat, várd a csodákat, és tudd, hogy valamennyi kérésed teljesül. Minden aggodalmadat engedd át a gyógyító Istennek, mert az aggodalom megakadályozza a megvalósulást. Maradj derűlátó és tudd, hogy minden tökéletes isteni rend szerint létezik.

782: Erős hited cselekedeteiddel egyesülve minden álmodat valóra váltja. A jólét minden értelemben megvalósul az életedben.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

6 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!