A mai angyali számok: 277, 400, 666

Az angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van a mögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!

277:
Belső vezetődet követve bölcs döntéseket hozol. Érzed a ritmust, a következő lépésnél is bízhatsz a megérzésedben.

400:
Tiszta és tökéletes kapcsolatod van Istennel és az angyalokkal. A szíved nyitva áll az isteni szeretetre és útmutatásra.

666:
Itt az ideje a Lélek felé fordulni, hogy életedet egyensúlyba hozd és meggyógyítsd. Ha bármi félelmed van az anyagi biztonságoddal kapcsolatban, mondd el a Mennynek. Légy fogékony az emberi és az angyali segítségre és szeretetre egyaránt.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!