A mai angyali számok: 67, 74, 595

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Számsorokba rejtett üzenetek az Angyaloktól

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van a mögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!”

67: Az utad és szolgálatod iránti tisztelet egyensúlyban van a mindennapi ügyek iránti buzgalmaddal. Spirituális bölcsességed a Föld és a földlakók szolgálatában áll. Folytasd ezt a kiváló munkát!

74: Az angyalok azt mondják, hogy jól választottál. Járj csak tovább az utadon, amelyen elindultál és ha elbizonytalanodsz, hívd az angyalaidat.

595: Spirituális erőddel kizárólag a világot szolgáld. Ez is a küldetésed része. Ha így teszel, életed megváltozik, gyógyító erőd növekszik.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Harmat Klára
    Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..