ANGYALI ÜZENETEK

A mai angyali számok: 67, 74, 595

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Számsorokba rejtett üzenetek az Angyaloktól

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van a mögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!”

67: Az utad és szolgálatod iránti tisztelet egyensúlyban van a mindennapi ügyek iránti buzgalmaddal. Spirituális bölcsességed a Föld és a földlakók szolgálatában áll. Folytasd ezt a kiváló munkát!

74: Az angyalok azt mondják, hogy jól választottál. Járj csak tovább az utadon, amelyen elindultál és ha elbizonytalanodsz, hívd az angyalaidat.

595: Spirituális erőddel kizárólag a világot szolgáld. Ez is a küldetésed része. Ha így teszel, életed megváltozik, gyógyító erőd növekszik.

[sb-campaign id=”bdJ6″ width=”100%” height=”600px” scroll=”auto”]

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!