Mai angyali üzenet 08.15.: Ma különleges lehetőséget és segítséget kapsz!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Mire vágysz igazán? Mire szeretnél elérni a lelked legmélyén? Pillants egy picit magadba, és merengj el a válaszon. Ugye nem is olyan egyszerű megfogalmazni, mi lakozik a szívedben, a lelkedben? Pedig a kérésed akkor válik valóra, amikor pontosan meg tudod fogalmazni a vágyaidat, mindazt, amit meg szeretnél kapni, amit el akarsz érni, vagy a legszívesebben valósítanál meg.

Az angyalok üzenete szerint:

„Külső jelekre vársz. Pedig a következő lépéshez csupán befelé kellene figyelned. Minden válasz ott rejlik a lelkedben. Akkor segíthetünk neked, amikor kérésed, a vágyad a legszínesebben rajzolódik ki a gondolataiban. Amikor pontosan érzed és érted a lelked vágyát.”

Az angyalok kérnek téged, figyelj most befelé. Vonulj vissza csendes magányodba és próbálj a belső hangokra, a megérzésekre, az érzetekre figyelni. Kutasd és találd meg magadban a választ, mindazt, amit valóban szeretnél elérni.

Mi hiányzik az életedből? Mire lenne szükséged a boldogsághoz? Amikor egyre erősebben él benned a kép, az angyalok segítenek, hogy fizikai valódban is megteremthesd a valódi vágyadat.

Az angyalok tanácsa a mai napra:

„A lehetőség a tiéd, hogy életed forgatókönyvét most szíved vágya szerint írd meg. Amikor kristálytisztán látod a jövőt, ismered, és a lelkedben is érzed a céljaidat, tudod, igenis megérdemled ezeket, oly gyorsan valósítod meg az álmaidat, mintha tündérmesébe léptél volna.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.