Mai angyalkártya, December 10., Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz

Menj tovább a megkezdett úton, és ne fogadd el a nemet válaszként.

Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz.

Jó úton jársz! Lehet, hogy sok idődbe és erőfeszítésedbe kerül, mégis fontos, hogy folytasd eddigi jól végzett munkádat. Határozottan haladsz kitűzött célod felé. Néha szükség van némi rugalmasságra ahhoz, hogy célunkat elérjük, most azonban ragaszkodnod kell eredeti elképzelésedhez. Bármiféle kompromisszum csak akadályozná, hogy a számodra meghatározott isteni tervet megvalósítsd.
Állj ellen a kísértésnek, hogy letérj az utadról, vagy hogy másoknak megfelelj. A végén ugyanis mindenki örülni fog az eredménynek. Egy olyan isteni utat követsz, amellyel mások esetleg nincsenek tisztában. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a környezeted is megértse a küldetésedet, de a tetteidet nem kell senkinek megindokolnod.

Nézz rám. Kilépek a sötétből a fényre, akárcsak te.

Nagyon jól tudod, hogy mit csinálsz, és mi innen fentről mindenben támogatunk.

3 thoughts on “Mai angyalkártya, December 10., Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz

  1. Avatarkatalinlovonyak tóth tiborné

    köszönöm ugy érzem az én küldetésem az emberek megsegittése ezt szeretném valóra váltani ehhez kérnék én segitséget az angyaloktól köszönöm szeretettel

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..