Mai angyalkártya, December 12., Korlátlan hatalom van a birtokodban

Ne félj erősnek lenni. Képes vagy arra, hogy erődet a magad és mások javára fordítsd.

Eddig féltél a saját erődtől. Attól tartottál, hogy mások elítélnének vagy elhagynának, ha erőd teljes fényében ragyogna. Aggódtál, hogy hatalmadat esetleg helytelenül használnád, és hogy túlsúlyba kerülnének a férfias energiáid. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogyan tudod erődet a magad és mások javára fordítani, megerősítve ezzel kapcsolataidat, önbecsülésedet, küldetésedbe vetett hitedet.

A hatalmad a szeretetből, Istentől származik. Neked, akit a Teremtő képére és tetszésére formáltak, korlátlan hatalom van a birtokodban, amellyel nem tudsz visszaélni, mert a szíved csakrája kinyílt, mint egy pompás virág. gondolj egy személyre, akinek férfias és nőies energiái csodálatraméltó egyensúlyban vannak. Az ilyen hatalom gyönyörű, és a te szellemi és a lelki adottságaidat is erősíti. Te erős és hatalmas fénymunkás vagy, tehát fogadd el és mutasd meg erődet, mert Istennek szüksége van rád.

5 thoughts on “Mai angyalkártya, December 12., Korlátlan hatalom van a birtokodban

  1. AvatarMagdolna Mària

    Köszönöm Haniel arkangyal az üzeneted❤ …Minden szò valòban igaz ràm . Kèrem segìtsègedet, hogy batran ,szeretettel tudjam hasznàlni Atyàm àltalràmbìzott hatalmas erőt Szeretettel.😇😇💗😇🙏

    Reply
  2. AvatarSzobonya Vivien

    Hálás vagyok! Köszönöm az erőt, melyet a Teremtő rám bízott! Hálásan köszönöm, hogy segíthetek! Áldás! Köszönöm szépen!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..