Mai angyalkártya, November 28., A legjobbat érdemled!

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk.

De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hgoy nem érdemled meg aj ót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek.

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket.

2 thoughts on “Mai angyalkártya, November 28., A legjobbat érdemled!

  1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Hálás Szívvel , Szeretettel kérem Segítségeteket ! Köszönet és Hála ! Áldás. Ámen.

    Reply
  2. AvatarBetti

    Kérlek titeket köszönöm szépen hála áldás namaste 😇😇😇🙏🙏🙏💗💗💗🎁🎁🎁🦄🦄🦄❤️❤️❤️🎇🎇🎇😁😁😁🎂🎂🎂🎂🍾🍾🍾😍😍😍🎆🎆🎆🎆😘😘😘

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..